Τα παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της!

Τα παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της!

Στη διαδρομή μιας γυναίκας μέσα στο χρόνο, το στιλ της περνά από πολλές, διαφορετικές και ενδιαφέρουσες φάσεις. Η νεανικότητα, η κομψότητα και η φρεσκάδα δεν έχουν ηλικία.

Οταν μια γυναίκα ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά της ταιριάζει και πώς να το υποστηρίζει, έχει φτάσει στον προορισμό του στιλ που της αξίζει.

«Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο» είχε πει η Μέριλιν Μονρόε. Πράγματι.

Οταν τα βήματα μιας γυναίκας αποπνέουν σιγουριά, αυτοπεποίθηση και άνεση, τότε έχει βρει τα «σωστά», για εκείνη, παπούτσια.

Μια γυναίκα έχοντας κάνει αμέτρητους στιλιστικούς πειραματισμούς και δοκιμές έχει καταλήξει στα παπούτσια που συμμαχούν μαζί της για μια άνετη καθημερινότητα.

Ποια παπούτσια είναι αυτά που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της;

Sneakers
Mε τζιν παντελόνι ή με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, με midi φούστα ή με shirtdress, τα sneakers είναι τα παπούτσια που με διαχρονικότητα εξασφαλίζουν μια άνετη καθημερινότητα.

Αnkle boots
Tα μποτάκια που οι γυναίκες λατρεύουν. Είτε το φθινόπωρο, είτε τον χειμώνα, είτε την άνοιξη, αποτελούν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις τους και χαρίζουν την απαραίτητη δόση νεανικότητας.

Γαλότσες
Με ένα τέτοιο ζευγάρι, είσαι πάντα «ετοιμόπολεμη» μπροστά στις απότομες αλλαγές του καιρού.

#ShopChooka for your winter wardrobe. Check out @tanyacorinne latest blog post featuring our City Solid in Sage by clicking the link in our bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chooka Rain Boots (@shopchooka) στις

Mules
Τα στιλάτα και θηλυκά παπούτσια που έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τις διαχρονικές, στιλιστικές επιλογές μιας γυναίκας.

Ενα ζευγάρι-επένδυση που αγοράσατε απλά «επειδή σας άρεσε»
Ενα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια (ή και περισσότερα) σας αξίζει, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Το φοράτε επειδή σας απλά σας αρέσει. Και αυτό αρκεί.

Loafers
Tα φλατ που αποπνέουν δυναμισμό και απογειώνουν το ανδρόγυνο look. Δίνουν ξεχωριστό αέρα στις εμφανίσεις σας.

Πηγή: bovary.gr