Μπορεί να φαντάζει παράξενο αλλά το να κυκλοφορήσει ο οίκος Chanel ένα νέο άρωμα δεν είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Κι αυτό γιατί αν εξαιρέσουμε το σχετικά καινούργιο Gabrielle, ο μεγάλος Γαλλικός οίκος μόδας και ομορφιάς είχε να λανσάρει στην αγορά ένα νέο άρωμα με την υπογραφή του από την κυκλοφορία του Chance το 2002. Από την άλλη, αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη συγκεκριμένη φρέσκια άφιξη τόσο ξεχωριστή.

Ο οίκος που ίδρυσε στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα η Gabrielle Coco Chanel μόλις έδωσε ξανά στην κυκλοφορία ένα από τα εμβληματικά αρώματα που βγήκαν ποτέ στην αγορά, ένα άρωμα τόσο διάσημο και χαρακτηριστικό που είναι ίσως το πιο εύκολο να αναγνωρίσει κανείς αν τύχει να το μυρίσει τυχαία σε κάποια περαστική, στον δρόμο.

Γιατί και ποιος δεν θυμάται το μοναδικό Coco Mademoiselle που πρωτογνωρίσαμε το 2001 και το οποίο βρήκε μία θέση στο μπουντουάρ σχεδόν όλων των γυναικών σε τούτο τον πλανήτη; Aκόμα και όσες δεν υπήρξαν ποτέ λάτρεις των αρωμάτων το προτίμησαν χάρη στην ανάλαφρη εσάνς άνθεων πορτοκαλιού που ανέδυε σε κάθε μικρή κίνηση του κορμιού.

Τώρα το πιο χαρακτηριστικό άρωμα της γαλλικής ομορφιάς – μετά φυσικά το φοβερό και τρομερό Νο 5 – επιστρέφει ανανεωμένο διατηρώντας τα βασικά του συστατικά αλλά έχοντας δεχθεί μερικές μικρές αλλά καθοριστικές παρεμβάσεις από τον αρωματοποιό Olivier Polge, ο οποίος πρόσθεσε σταγόνες βανίλιας προκειμένου να του προσδόσει μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια.

Το πρόσωπο της νέας εκδοχής του Coco Mademoiselle παραμένει η ηθοποιός Keira Knightley η οποία βρίσκεται σε αυτό το πόστο τα τελευταία 10 χρόνια.

Το πιο αναγνωρίσιμο άρωμα της αγοράς επιστρέφει δυναμικά ανανεωμένο!

Με πληροφορίες από την Ιndependent. 

Πηγή: womantoc.gr