Αυτή είναι η Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά! (εικόνες)

Αυτή είναι η Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά! (εικόνες)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το Σάββατο τον διάσημο chef μαζί με την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του,Δέσποινα, να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη 2 ετών κόρη τους, Αριάννα-Chihiro.

Αυτή είναι η Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά! (εικόνες)
Αυτή είναι η Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά! (εικόνες)Αυτή είναι η Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά! (εικόνες)

Ο ίδιος ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αποκαλύψει ότι η γυναίκα του βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αναφερόμενος στο πώς γνωρίστηκαν, είχε πει:

«Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχτηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου».

Για το πώς κατάλαβε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» τόνισε:

«Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα -όπως και εκείνη, απ’ ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας. Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο βδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα. Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Πηγή: athensvoice.gr