Το χρώμα των παπουτσιών που είναι η τάση που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας!

Το χρώμα των παπουτσιών που είναι η τάση που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας!
Shoes

Στις Εβδομάδες Μόδας που μόλις τελείωσαν σας ενημερώνουμε ότι ήταν ένα από τα πιο φορεμένα στιλ παπουτσιού. Εν όψει λοιπόν και της νέας σεζόν, πριν ετοιμάσετε τη shopping list σας, μάλλον θα πρέπει να λάβετε υπόψιν και αυτό το trend αν θέλετε η ντουλάπα σας να είναι ενημερωμένη και in fashion.

Ο λόγος για τα λευκά παπούτσια που έρχονται να δηλώσουν δυναμικά το παρών στις πασαρέλες και στο street style γι’ αυτό ίσως πρέπει να τους δώσετε μια ευκαιρία.

Πώς θα τα φορέσετε; Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Μην ξεχνάτε ότι το λευκό, ακόμα και όταν μιλάμε για παπούτσια, είναι ένα ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει με όλα. Μας αρέσει πολύ με σκουρόχρωμα blue jeans, μιας και η ενδιαφέρουσα αντίθεση που δημιουργείται δε θα περάσει απαρατήρητη. Επιπλέον ένα total white σύνολο, ακόμα και για την άνοιξη, είναι μια πολύ κομψή επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας. Αν μάλιστα είστε τολμηρή και σας αρέσει το color blocking, θα μπορούσατε να φορέσετε μέσα από τα λευκά σας παπούτσια ένα ζευγάρι καλτσάκια σε έντονη απόχρωση. Σε κάθε περίπτωση τα λευκά παπούτσια είναι σίγουρα η trendy επιλογή που πρέπει να κάνετε αυτή τη σεζόν, όποιο και αν είναι το στιλ σας. Δείτε τα δικά μας αγαπημένα, και επιλέξτε αυτό το ζευγάρι που σας ταιριάζει.

λευκά παπούτσια 

migato pedila

λευκά παπούτσιαhm ankle boots

topshop goves

λευκά παπούτσιαΠηγή: instyle.gr