Έξυπνα κόλπα για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Έξυπνα κόλπα για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Σηκώνεσαι το πρωί και ετοιμάζεσαι να πας στη δουλειά. Και κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη, έρχεσαι αντιμέτωπη με το χειρότερο θέαμα. Και αυτό δεν είναι άλλο, από το πρήξιμο στα μάτια, γιατί, είτε έχεις ταλαιπωρηθεί και δεν έχεις κοιμηθεί αρκετές ώρες, είτε έχεις ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ.

Πώς μπορείς να κάνεις τα μάτια σου να μη δείχνουν τόσο κουρασμένα; Υπάρχουν κάποια έξυπνα και εύκολα beauty tips για να κρύψεις τις σακούλες και να μειώσεις το πρήξιμο στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Εάν λοιπόν θες, το πρόσωπό σου να φαίνεται φρέσκο και τα μάτια σου ξεκούραστα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις πιστά αυτές τις συμβουλές.

Έξυπνα κόλπα για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια!
Σηκώνεσαι το πρωί και ετοιμάζεσαι να πας στη δουλειά. Και κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη, έρχεσαι αντιμέτωπη με το χειρότερο θέαμα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το πρήξιμο στα μάτια.

Ενυδατική κρέμα από το ψυγείο

Η πρώτη κίνηση που κάνει μία γυναίκα πριν ξεκινήσει το πρωινό μακιγιάζ, αφού έχει πλύνει το πρόσωπό της, είναι να βάλει την ενυδατική της κρέμα. Και στη συνέχεια την αντηλιακή της. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική, καθώς το ξηρό δέρμα μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα με τις σακούλες.

Για να είναι πιο αποτελεσματική όμως η περιποίηση, θα πρέπει να έχεις βάλει την κρέμα σου στο ψυγείο, προτού την εφαρμόσεις. Με αυτόν τον τρόπο, όταν θα την βάλεις στο πρόσωπό σου έτσι παγωμένη, το δέρμα σου θα σφίξει.

Έξυπνα κόλπα για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια!
Αγγούρι στα μάτια. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά πραγματικά κάνει θαύματα.

Αγγούρι στα μάτια

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά πραγματικά κάνει θαύματα. Εάν τοποθετήσεις μια ροδέλα παγωμένου αγγουριού σε κάθε μάτι για 15 λεπτά, το υψηλό ασκορβικό οξύ που περιέχει, θα μειώσει την υγρασία και το πρήξιμο.

Κίτρινο concealer

Οι beauty experts συστήνουν το κίτρινο concealer στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με μαύρους κύκλους. Για να μπορέσεις να καλύψεις τη μπλε σκιά που αφήνουν οι μαύροι κύκλοι μαζί με τις σακούλες, καλό είναι να εφαρμόσεις το concealer με ένα λεπτό πινέλο για να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή.

Έξυπνα κόλπα για να κρύψεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια!
Για να μπορέσεις να καλύψεις τη μπλε σκιά που αφήνουν οι μαύροι κύκλοι μαζί με τις σακούλες, καλό είναι να εφαρμόσεις το concealer με ένα λεπτό πινέλο.

Σκούρα σκιά ματιών

Με μία σκούρα σκιά ματιών μπορείς εύκολα και με μεγάλη επιτυχία να καλύψεις τα πρησμένα μάτια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα μάτια σου θα δείχνουν αρκετά μικρότερα. Γι’ αυτό όμως υπάρχει το eyeliner, το οποίο θα τονίσει το βλέμμα σου, αν το βάλεις τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος των ματιών σου.

Η τεχνική Yotox

Η τεχνική Yo-Tox είναι λίφτινγκ σε συνδυασμό με yoga, χωρίς όμως καμία χειρουργική επέμβαση. Γι’ αυτό λέγεται και Yotox (Yoga-Botox). Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να καθίσεις σταυροπόδι και να βάλεις τους δείκτες των δακτύλων σου σε κάθε πλευρά της μύτης σου, κάτω από τις σακούλες και να πιέσεις ελαφρά για 5 με 10 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, θα τονώσεις τη ροή του αίματος προς την περιοχή των ματιών, μειώνοντας το πρήξιμο.

Δες το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=X7slZRfdgzc

Πηγή: womantoc.gr