Η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε την Πρωτομαγιά φορώντας το πιο όμορφο φόρεμα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε την Πρωτομαγιά φορώντας το πιο όμορφο φόρεμα!

H Ζέτα Μακρυπούλια μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της με τους θαυμαστές της και τους ακόλουθους της στο Instagram.

Στιγμές από την καθημερινή της ζωή, μόνη της με φίλους ή συνεργάτες, από γυρίσματα και φυσικά με τις πιο κομψές της εμφανίσεις.

Και αυτή την φορά η Ζέτα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια πολύ chic και ανοιξιάτικη εμφάνιση. Η Ζέτα γιόρτασε την Πρωτομαγιά με λουλούδια.

*First of May* ??????????? #may #summer #ale #nonusualcasual #insta #καλομηνα #sky #sea #challenge #day9 #unleashthepowerwithin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Ο Μάιος είναι ο μήνας των λουλουδιών και έτσι δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει ένα φόρεμα με όμορφα floral μοτίβα.

Για την ακρίβεια το φόρεμα της ήταν μαύρο-μπλε και μάξι, με λουλουδάτα prints σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις. Το φόρεμα με μακρύ μανίκι, γιακά και ζωνάκι που τονίζει την μέση,είναι δροσερό και αέρινο, ιδανικό για την εποχή.

Και μαντέψτε… Το βρήκαμε. Είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή Ale και κοστίζει 119,90 €. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ και να δείχνει υπέροχο. Είναι θηλυκό, σαγηνευτικό και ακραία θηλυκό.

Η Zέτα το φόρεσε σε κάποια βόλτα στην παραλία ή ίσως για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης και το συνδύασε με ψάθινο καπέλο visor.Όποια κι αν ήταν η αφορμή η Ζετα έδειχνε για άλλη μια φορά εντυπωσιακή.

Μας έδωσε έμπνευση για τα δικά μας λουκ και θα την αντιγράψουμε αύριο κιόλας.

 Πηγή: bovary.gr