Πώς λέπτυνα και σμίλεψα τις παχουλές γάμπες μου, μέσα σε τρεις εβδομάδες

Πώς λέπτυνα και σμίλεψα τις παχουλές γάμπες μου, μέσα σε τρεις εβδομάδες

Μπορεί να είναι ένα «δύσκολο» σημείο, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ορισμένες κυρίες έχουν περισσότερο λίπος στις γάμπες ή ταλαιπωρούνται από κατακράτηση υγρών, οπότε το κάτω μέρος των ποδιών τους είναι πιο παχουλό και δεν τις διευκολύνει στις εμφανίσεις τους.

Σίγουρα, το τρέξιμο είναι μία άσκηση που βοηθάει, σε αυτή την περίπτωση, αλλά παράλληλα ενδυναμώνει τη μυϊκή μάζα. Κάτι που δεν το θέλουμε ιδιαίτερα.

Άσκηση 1

Καθίστε στην άκρη μίας καρέκλας και ακουμπήστε τα πόδια σας στο έδαφος. Από τη θέση αυτή ανασηκώστε τις φτέρνες και ρίξτε όλο σας το βάρος στο σημείου του μαξιλαριού του πέλματος και των δαχτύλων σας. Ύστερα, κάντε μερικές πιέσεις μετατοπίζοντας το βάρος. Για να καταλάβετε ότι κάνετε σωστά την άσκηση, πρέπει να αισθάνεστε ένα τράβηγμα στο σημείο της γάμπας.

*Κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Άσκηση 2

Σταθείτε όρθιες με τα πόδια παράλληλα και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Από τη θέση αυτή σταυρώστε τα χέρια μπροστά από το στήθος ακουμπώντας τους ώμους σας. Σηκώστε τις φτέρνες σας από το πάτωμα και μείνετε στη θέση αυτή για 15 δευτερόλεπτα. Ακουμπήστε τις ξανά στο πάτωμα και επαναλάβετε το για 10 φορές.

Άσκηση 3

Σταθείτε στην άκρη ενός σκαλιού με τις άκρες των πελμάτων σας. Από τη θέση αυτή κάντε μερικές μικρές πιέσεις προς τα κάτω ρίχνοντας όλο το βάρος σας στις φτέρνες. 20 με 30 επαναλήψεις κρίνονται επαρκείς.

Πηγή: womantoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ