Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα κάθε ζωδίου!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα κάθε ζωδίου!
Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι, δεν είναι κακό να τα χαζεύεις πού και πού και να τεστάρεις αν τα άστρα πέφτουν μέσα. Αυτό ,λοιπόν, είναι το μεγαλύτερο προτέρημα κάθε ζωδίου.

 

Κριός: Δες το θετικά

Οι Κριοί δίνουν όλον τους τον εαυτό, ό,τι και να κάνουν. Δεν φοβούνται τις προκλήσεις, τον ανταγωνισμό, τη σύγκριση και δεν υπάρχει καμία περιπέτεια στην οποία θα πουν όχι. Είναι φιλόδοξοι και, αν υπάρχει μία φράση που θα μπορούσε να τους περιγράψει είναι το ότι είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο. Και το ακόμα καλύτερο είναι πως μεταδίδουν αυτόν το ενθουσιασμό στους γύρω τους.

Ταύρος: Αποφασισμένος και έτοιμος για όλα

Ένα πράγμα χαρακτηρίζει τον Ταύρο: μόλις βάλει κάτι στο μυαλό του, θα κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει και θα το πετύχει, χρησιμοποιώντας την εργατικότητα του και τις ικανότητές του και όχι υπόγεια μέσα. Το «βεζύρης στη θέση του βεζύρη» σίγουρα δεν τον χαρακτηρίζει (αστείο εμπνευσμένο από παλιά σειρά του Χάρη Ρώμα). Αντίθετα, είναι από τα πιο εργατικά ζώδια και πιστεύει στην αξιοκρατία.

Δίδυμος: Πόσο κοινωνικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;

Όσο είναι ο Δίδυμος. Η επικοινωνία, η επαφή με τον κόσμο και η πηγαία ευκολία με την οποία κάνει φίλους είναι χαρακτηριστικό κάθε Διδύμου που σέβεται τον εαυτό και το ζώδιό του. Συνήθως είναι μες στην καλή χαρά κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο ευχάριστο. Για να καταλάβετε, αν βρεθεί σε ένα πάρτι είναι αυτός που θα πιάσει την κουβέντα σε όλους- μα όλους όμως.

Καρκίνος: Το διαισθάνομαι, σου λέω!

Ο Καρκίνος εμπιστεύεται το ένστικτό του και η αλήθεια είναι ότι σπάνια κάνει λάθος. Επιπλέον, είναι από τους καλύτερους ακροατές που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου, όταν όλα πάνε χάλια, και, μάλιστα, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα.

Λέων: Ξέρει ότι είναι μοναδικός κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Αγαπημένοι μας Λέοντες, μην μας παρεξηγήσετε. Αυτό που εννοούμε είναι ότι ξέρετε ότι είστε ξεχωριστοί (και όντως είστε) και το χρησιμοποιείτε προς όφελος των υπολοίπων. Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: επειδή δεν έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, εκμεταλλεύεστε την ενέργειά σας για να βοηθήσετε όλους τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείστε το πιο δοτικό ζώδιο!

Παρθένος: Το χάρισμα του αστυνόμου Σαΐνη

Υπεραναλύετε τα πάντα και έχετε καθαρά πρακτικό μυαλό. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς έρχονται σε σας γιατί εμπιστεύονται την κρίση και τις συμβουλές σας και γιατί έχετε το χάρισμα να λύνετε κάθε πρόβλημα, πολύ απλά επειδή εξετάζετε κάθε φορά όλες τις πιθανότητες και πτυχές μιας κατάστασης.

Ζυγός: Νομίζεις ότι τον ξέρεις χρόνια

Σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία, χωρίς απαραίτητα να είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο ή το ζώδιο με την πιο ξεχωριστή προσωπικότητα. Δεν συνηθίζει να κατακρίνει τους ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί με τις επιλογές τους, γι’ αυτό και οι περισσότεροι νιώθουν ότι μπορούν να τον εμπιστευτούν και να μοιραστούν μαζί του τα μυστικά τους.

Σκορπιός: Από τα πιο πιστά ζώδια (διαβάστε την επεξήγηση για να καταλάβετε)

Έχει τη φήμη του «από κανάρα σε κανάρα θα γυρνάω», όμως ένας πραγματικός Σκορπιός επενδύει σε σχέσεις (συναισθηματικές, ερωτικές, φιλικές) όταν θεωρεί ότι αξίζουν και υπερασπίζεται μέχρι… θανάτου τα κοντινά του άτομα όταν βλέπει  ότι αδικούνται. Εν ολίγοις, είναι λίγο παρεξηγημένος.

Τοξότης: Το κίνημα της αλλαγής

Οι περισσότεροι από εμάς επιζητούν τη σταθερότητα, όχι όμως ο Τοξότης. Είναι γεννημένος εξερευνητής, δεν αντέχει να κάθεται ούτε λεπτό (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και του αρέσει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα. Είναι φύσει αισιόδοξος, εξωστρεφής και χαίρεται να μοιράζεται τις εξερευνήσεις του με τα αγαπημένα του άτομα, αν μπορούν φυσικά να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής του…

Αιγόκερως: Είναι να μην βάλει κάτι στο μυαλό του

Προσπαθεί πολύ για ό,τι τον ενδιαφέρει πραγματικά και έχει αυτόπειθαρχία. Για τον λόγο αυτό, είναι απ’ τους ανθρώπους που έχουν πάντα τακτοποιημένη τη ζωή τους, βάζουν έναν στόχο και μένουν σ’ αυτόν. Ρίσκα θα πάρει μόνο αφού το έχει σκεφτεί και ερευνήσει πολύ καλά.

Υδροχόος: Ο ανεξάρτητος

Δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι και πάντα κάνει ό,τι νομίζει πως είναι το καλύτερο γι’ αυτόν. Κάποιες φορές βλέπει τα πράγματα κάπως ανορθόδοξα, ή μάλλον πολύ διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους, αλλά αυτό τον κάνει πρωτοπόρο. Έχει πολυδιάστατη προσωπικότητα, το ξέρει και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Ιχθύες: Τα δίνουν όλα!

Τα δίνει όλα στα αγαπημένα του άτομα, δεν φοβάται να επενδύσει συναισθηματικά σε σχέσεις και να θυσιαστεί για όσους αγαπάει. Είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζονται, γι’ αυτό και είναι πάντα απαραίτητος. Του δίνουμε έναν πόντο παραπάνω γιατί δεν είναι καθόλου εγωιστής και βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω απ’ τις δικές του, χωρίς να ζητάει αντάλλαγμα.

Πηγή:mama365.gr