Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές και όλοι απορούν… γιατί (εικόνες)

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές και όλοι απορούν… γιατί (εικόνες)

Η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά το ντύσιμό της μόνο έκπληξη δεν ήταν.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα φόρεμα και ένα μαντό το οποίο έχει φορέσει ξανά όχι μόνο μια, αλλά τρεις φορές.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές και όλοι απορούν... γιατί (εικόνες)

Πρόκειται για το Alexander McQueen μαντό και φόρεμα που είχε φορέσει πρώτη φορά στη βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ το 2015. Το 2016 το φόρεσε σε μια αεροπορική επίδειξη στο πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ και ακολούθως το 2017 σε μια εκδήλωση στο Βέλγιο!

Στη βάφτιση της Σάρλοτ                                                              Στη βάφτιση της Σάρλοτ

Στη βάφτιση της Σάρλοτ                                                             Στη βάφτιση της Σάρλοτ

Στα γενέθλια της Ελισάβετ                                                   Στα γενέθλια της Ελισάβετ

Στο ΒέλγιοΣτο ΒέλγιοΣτο Βέλγιο                                                                                  Στο Βέλγιο

Το γιατί δεν επέλεξε ένα φρέσκο λουκ για τον τόσο στενό στην οικογένεια γάμο είναι ένα ερώτημα που προσπαθούν τα social media να απαντήσουν αλλά δεν μπορούν. Η μόνη δικαιολογία που έχουν είναι ότι γέννησε πριν ένα μήνα (κάτι λιγότερο, στις 23 Απριλίου) και ενδεχομένως να μην έχει βρει τη φόρμα της αφενός, αφετέρου να μην είχε χρόνο για να προλάβει να ετοιμάσει κάτι καινούριο.

Πάντως στο γάμο της αδελφής της Πίπα Μίντλετον πέρυσι, δεν είχε φορέσει κάτι που είχε βάλει ξανά. Αντιθέτως είχε εμφανιστεί με μια εκπληκτική δημιουργία  Alexander McQueen που είχε ραφτεί επάνω της και ειδικά για την περίσταση.

Για την ιστορία σήμερα στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η Κέιτ Μίντλετον συνδύασε το πολυφορεμένο Alexander McQueen σύνολό της με γόβες Jimmy Choos και καπέλο Philip Treacy. Ενδεχομένως να τα είχε φορέσει και αυτά ξανά.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές και όλοι απορούν... γιατί (εικόνες)Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές και όλοι απορούν... γιατί (εικόνες)Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές και όλοι απορούν... γιατί (εικόνες)Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο ένα φόρεμα που είχε βάλει ξανά 3 φορές και όλοι απορούν... γιατί (εικόνες)