Αυτό είναι το ρουζ που αποθήκευσαν οι γυναίκες πάνω από 29.000 φορές στο Pinterest φέτος

Αυτό είναι το ρουζ που αποθήκευσαν οι γυναίκες πάνω από 29.000 φορές στο Pinterest φέτος

Δεν είναι μόνο τα runways και το street style που σας δίνουν μια εικόνα των τελευταίων τάσεων στη μόδα, αλλά και το Pinterest.

Εκεί μπορείτε να δείτε, να αποθηκεύσετε άλλα και να μοιραστείτε εικόνες και ιδέες που σας αρέσουν και να αντλήσετε και πολλή πολλή έμπνευση.

Εκεί φυσικά γίνονται αισθητές οι μεγαλύτερες τάσεις στις τεχνικές αλλά και τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ.

Οταν ένα αντικείμενο καταλαμβάνει το Pinterest, είναι συνήθως είτε επειδή πολλοί θέλουν να το δοκιμάσουν είτε το έχουν ήδη δοκιμάσει και το λάτρεψαν. Σε κάθε περίπτωση η ζήτηση αυξάνεται και το προϊόν γίνεται ανάρπαστο.

Αυτή τη φορά το προϊόν που κερδίζει κατά κράτος τα υπόλοιπα, είναι το Milani Rose Powder Blush in Romantic Rose. Το ρουζ τριαντάφυλλο της εταιρείας Milani έχει αποθηκευτεί στο Pinterest πάνω από 29.000 φορές και πιθανότατα θα είναι το επόμενο drugstore hit.

Το ρουζ δίνει φυσικό φινίρισμα και φρέσκια ζωηρή όψη υγείας στην επιδερμίδα του προσώπου. Το χρώμα είναι ματ και χαρίζει μια ρόδινη λάμψη.

Το Milani Rose Powder Blush διατίθεται σε ακόμα 3 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο του δέρματος: Coral Cove, Blossomtime Rose και Tea Rose.

Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες το έχουν αγαπήσει τόσο πολύ. Εκτός από την μοναδική compact υφή και εύκολη εφαρμογή του, έχει και την πιο κομψή συσκευασία με ένα όμορφο σκαλισμένο τριαντάφυλλο στην επιφάνειά του.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα με 11 ευρώ.

Πηγή: bovary.gr