Υπάρχει μία φούστα που κολακεύει όλες τις γυναίκες και τη φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Υπάρχει μία φούστα που κολακεύει όλες τις γυναίκες και τη φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Το καλοκαίρι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να φορέσουμε φούστες και φορέματα. Το θέμα δεν είναι ότι δε μπορούμε να τα φορέσουμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά ότι όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει ιδιαίτερα, είμαστε πιο ελεύθερες και πιο άνετες να φορέσουμε ρούχα που μας αφήνουν εκτεθειμένες γιατί πολύ απλά δεν κρυώνουμε.

Οι φούστες λοιπόν μεταξύ άλλων, έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι και σίγουρα θα έχετε ήδη πολλές στη συλλογή σας. Υπάρχει ένα στιλ φούστας λοιπόν που κολακεύει όλες τις γυναίκες. Η πλισέ, midi φούστα ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και μπορεί να συνδυαστεί με όλα καθώς και να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Είτε λοιπόν τη φορέσετε με ένα T-shirt και ένα ζευγάρι sneakers, είτε με ένα camisole top και ψηλοτάκουνα πέδιλα, το look σας θα είναι σωστό και κατάλληλο για πολλές περιστάσεις.

Μερικές φορές η ευτυχία είναι ένα συναίσθημα, μερικές φορές όμως η ευτυχία είναι μια απόφαση! 🌸✨ #happiness #teatime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις


Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μία πολύ ανοιξιάτικη εμφάνιση επιλέγοντας μία τέτοια φούστα από τα Zara, με φλοράλ μοτίβο. Τη συνδύασε με μονόχρωμο αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin σε πολύ γλυκό και κοριτσίστικο ροζ χρώμα. Το σύνολό της, έτσι ακριβώς όπως το βλέπετε, θα μπορούσε να φορεθεί στο γραφείο, σε χαλαρή, βραδινή έξοδο, ακόμα και σε μία βάφτιση ή γάμο, γιατί είναι πολύ ουδέτερο και μπορεί να πάρει διαφορετική διάθεση ανάλογα και με τα υπόλοιπα αξεσουάρ που μπορεί να το συνοδεύσουν.

Τι πρέπει να προσέξετε; Επειδή το midi μήκος είναι κάπως «επικίνδυνο» για τις γυναίκες που έχουν πιο γεμάτες γάμπες, αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη συνδυάσετε με λίγο τακούνι ή ένα ζευγάρι πλατφόρμες.

Αν δεν έχετε ήδη στη συλλογή σας πλισέ, midi φούστες, ήρθε η ώρα να προσθέσετε τουλάχιστον μία. Δείτε τις δικές μας επιλογές.

plise fousta mango

 

Πλισέ, ασύμμετρη φούστα Mango

mango fousta

Εμπριμέ πλισέ φούστα Mango

zara fousta

Φλοράλ φούστα Zara 

hm plise fousta                                                                        Πλισέ φούστα H&M

plise fousta axel                                                                                  Πλισέ φούστα Axel

self portrait fousta

Πλισέ, ασύμμετρη φούστα Self-Portrait

Πηγή: instyle.gr