Η ψάθινη τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι υπέροχη και κοστίζει ελάχιστα!

Η ψάθινη τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι υπέροχη και κοστίζει ελάχιστα!

Ένα από τα trends που πρέπει να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας αυτή τη σεζόν είναι σίγουρα η ψάθινη τσάντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε γι’ αυτή και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία.

Είναι ένα φανταστικό αξεσουάρ που ξεκινήσαμε να βλέπουμε δειλά δειλά από το περσινό καλοκαίρι και φέτος έχει γίνει major trend που επιλέγουν όλες. Μας αρέσει γιατί είναι ένα κομμάτι που «φωνάζει» διακοπές ενώ παράλληλα μπορεί να φορεθεί ακόμα και μέσα στην πόλη και γιατί όχι, και με πιο φθινοπωρινά σύνολα.

Επιπλέον δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να την αποκτήσετε καθώς πλέον μπορείτε να τη βρείτε παντού και μάλιστα σε πολλές εκδοχές. Έτσι δε θα δυσκολευτείτε να ανακαλύψετε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στιλ.

tatiana stefanidou psathini tsanta

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία από τις εγχώριες celebrities που πειραματίζονται με τις νέες τάσεις, κρατώντας βέβαια τον κλασικό χαρακτήρα που ταιριάζει στην εμφάνισή της. Έτσι ανάμεσα σε άλλα trends που έχει ήδη δοκιμάσει αυτή τη σεζόν, πόζαρε στο Instagram της και με μία ψάθινη τσάντα η οποία μάλιστα φέρει ελληνική υπογραφή. Ένα πολύ κομψό αξεσουάρ φτιαγμένο από ψάθα σε φυσική απόχρωση και διακοσμημένο με κεντημένα αστεράκια, συνδύασε με total white σύνολο που αποτελούσαν ένα χαλαρό τοπ με κέντημα και ένα τζιν παντελόνι σε γραμμή καμπάνα. Η τσάντα της που τόσο μας άρεσε είναι Nolah και κοστίζει 35 ευρώ.

Δείτε και μερικά ακόμα αγαπημένα μας σχέδια που προλαβαίνετε να αποκτήσετε πριν τις διακοπές σας και να τα κρατήσετε σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας.

tsanta mango

Στρογγυλή τσάντα Mango

zara tsanta

Τσάντα με δερμάτινες λαβές Zara

hm tsanta

Ψάθινη τσάντα H&M

Η ψάθινη τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι υπέροχη και κοστίζει ελάχιστα!
Πηγή: instyle.gr                                                                    Ψάθινη τσάντα Carpisa