Αυτά τα ζώδια μπαίνουν σε μια σχέση και έχουν τη δυνανότητα να την κάνουν ένα δυστοπικό τοπίο, κατάλληλο για να γυρίσει τη νέα του ταινία ο  Άλεξ Γκάρλαντ.

Καρκίνος

Ξέρουμε ότι γατζώνεται από τη σχέσεις του. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις για εκείνον είναι οτι είναι ικανός να δημιουργήσει ένα σπήλαιο τόσο τοξικό, όσο και εκείνο στο βιβλίο «Αφανισμός» του Τζεφ Βάντερμιρ. Δεν θέλει να μένει χωρίς ταίρι ακόμα και αν καταλαβαίνει ότι η σχέση καταντάει να γίνεται τοξική και για τους δύο. Είναι από τους ανθρώπους που θα σου βγάλουν την ψυχή με το κουτάλι. Αν κάνεις κάτι που θα πυροδοτήσει την γκρίνια του την έβαψες.

Παρθένος

Πιέζει, ξέρει να πατάει τον σύντροφο του στο λαιμό. Ο Kylo Ren αν ήταν σε σχέση πιο ψύχραιμος θα ήταν. Είναι υποχόνδριος σε ό,τι αφορά το ταίρι του και δεν ξεχνάει. Αν τολμήσεις και κάνεις κάτι που θα τον ενοχλήσει θα στο χτυπάει για μια ζωή. Θέλει να χωρίσετε, αλλά δεν λέει να το πάρει απόφαση. Θα κάνει συνδυασμούς στο κεφάλι του και θυμάται ένα καλοκαίρι που είχε συμβεί κάτι και θα στο αναφέρει ξανά και ξανά.

Σκορπιός

Baby, can’t you see / I’m calling/ A guy like you should wear a warning / It’s dangerous/ I’m falling/ There’s no escape. Δεν υπάρχει διαφυγή που λέει και η Britney στο Toxic. Αυτό το ζώδιο προτιμά να καταστραφεί παρά να παρατήσει αυτό που έχει στο κεφάλι του. Είναι ξεροκέφαλο, ζει αγκαλιά με τους δαίμονες του, δεν τους φοβάται, τους κάνει παρέα και εσύ μένεις να κοιτάς το δικό του παρεάκι που είναι πιο τρελό από το δικό σου.

Πηγή: marieclaire.gr