Έξυπνα tricks για να θυμάσαι να πίνεις νερό!

Έξυπνα tricks για να θυμάσαι να πίνεις νερό!

Κι ενώ ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να πίνεις νερό (για την υγεία σου, το αδυνάτισμά σου, το μεταβολισμό σου), για κάποιο λόγο το ξεχνάς. Λάθος. Τόσο μεγάλο που πρέπει να το διορθώσεις άμεσα.

Και για αυτό είμαστε εμείς σήμερα εδώ… Για να σου δώσουμε τα απαραίτητα tips & tricks που θα σε βοηθήσουν να βάλεις το νερό στις καθημερινές σου συνήθειες. Για να αποκτήσεις ενέργεια, για να διώξεις αυτά τα κιλάκια που σε ενοχλούν, για να νιώσεις καλύτερα.

ΚΑΝ’ ΤΟ ΜΕ ΣΤΙΛ!
Προφανώς και είσαι ένα κορίτσι με στιλ. Μια γυναίκα που η αισθητική χαρακτηρίζει τις κινήσεις της. Δεν έχεις λοιπόν παρά να βρεις το απαραίτητο αξεσουάρ που θα αγαπήσεις, που θα ταιριάξει με το προσωπικό σου στιλ και θα θέλεις να το έχεις παντού μαζί σου. Σαν το κινητό σου… κι ένα stylish πλαστικό μπουκαλάκι με νερό. Διάλεξε αυτό που εκφράζει το δικό σου ύφος και κάν’ το μέρος του ενδυματολογικού σου γίγνεσθαι. . Γιατί το να πίνεις νερό είναι θέμα αυτοσεβασμού, θέμα αγάπης προς τον εαυτό σου και φυσικά θέμα στιλ. Δεν έχεις παρατηρήσει τα μοντέλα; Έχουν παντού ένα μπουκαλάκι με νερό. Κι εσύ!

ΣΚΕΨΟΥ… ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ!
Βάλε στη μαγειρική σου, άρα και στη διατροφή σου την καυτερή πιπεριά, το ταμπάσκο και οτιδήποτε καίει. Προτίμησε πιο πικαντικές διατροφικές επιλογές και να είσαι σίγουρη πως θα πιάσεις το μπουκαλάκι με το νερό σου περισσότερες φορές από ότι νομίζεις. Γιατί πολύ απλά θα διψάς. Συνέχεια.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ…
Στο μπουκαλάκι σου με το νερό εννοώ. Φρόντισε να υπάρχει πάντα στο οπτικό σου πεδίο. Στο αυτοκίνητο -εκεί στην κίνηση, στο γραφείο, στο σπίτι. Πρέπει να το βλέπεις. Και κάπως έτσι θα το θυμάσαι.

ΒΑΛΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!
Αν πραγματικά δεν πίνεις καθόλου νερό, αν το ξεχνάς εντελώς -πράγμα καθόλου, μα καθόλου, καλό- βάλε ξυπνητήρι. Ρύθμισε το κινητό σου να χτυπά κάθε μία ώρα και γράψε την ένδειξη “νερό”. Κάπως έτσι θα εκπαιδεύσεις τον οργανισμό σου και το μυαλό σου. Και από ένα σημείο και μετά δεν θα χρειάζεσαι πια υπενθύμιση. Απλά θα πίνεις νερό. Τσεκαρισμένο. Όλα είναι θέμα συνήθειας και αυτή είναι μία συνήθεια στην οποία πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου, αν δεν υπάρχει καν στην καθημερινότητά σου.

ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ
Αυτό. Mind game. Βάλε το σωστό τίτλο στα πράγματα. Μην σκέφτεσαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να πίνεις νερό, σκέψου ότι ΘΕΛΕΙΣ να πίνεις νερό …για να αδυνατίσεις. Και βάλτο στο πρόγραμμα. Πιες ένα ή δύο ποτήρια νερό πριν ξεκινήσεις το φαγητό σου ή πριν από το σνακ σου. Και λιγότερο θα φας και θα ενυδατώσεις τον οργανισμό σου και θα πίνεις το νερό που πρέπει. Φτιάξε έναν μικρό κανόνα στο κεφάλι σου: «Θα πίνω νερό πριν φάω κάτι». Είναι και το μυστικό σου για επιτυχημένη δίαιτα!

Πηγή: tlife.gr