3 τρόποι να μυρίζεις υπέροχα (ακόμη και αν δεν φοράς άρωμα)!

3 τρόποι να μυρίζεις υπέροχα (ακόμη και αν δεν φοράς άρωμα)!

Μπορεί το άρωμα να είναι ο πιο συνηθισμένος και άμεσος τρόπος να αφήνεις το δικό σου οσφρητικό αποτύπωμα απ’ όπου κι αν περνάς, όμως δεν είναι ο μοναδικός. Παρακάτω δες τρεις πολύ πρακτικούς και απλούς τρόπους προκειμένου να μυρίζεις πάντα υπέροχα.

-Επένδυσε σε μία μυρωδάτη κρέμα ή λάδι σώματος

Επίλεξε την αγαπημένη σου μυρωδιά και βρες τα αντίστοιχα αρωματικά προϊόντα για την περιποίηση του σώματός σου. Επένδυσε σε μία μυρωδάτη κρέμα ή λάδι σώματος και εφάρμοσέ το αμέσως μετά το μπάνιο/ντους σου, όταν ακόμη η επιδερμίδα σου είναι νωπή, προκειμένου να απορροφηθεί άμεσα και να την ενυδατώσει βαθιά. Έτσι, εξασφαλίζεις μεγαλύτερη διάρκεια του άρωματός τους για περισσότερες ώρες. Ενυδάτωση +Άρωμα=2 σε1.

-Μην ξεχνάς: Αποσμητικό ΠΑΝΤΑ

Τέσσερις εποχές, δώδεκα μήνες: Αποσμητικό, πόσο μάλλον ΤΩΡΑ (aka καλοκαίρι, ιδρώτας, ζέστη…). Είτε σε μορφή spray, είτε roll-on, είτε stick, βρες τη μορφή αποσμητικού που σε βολεύει και ψάξε για το αγαπημένο σου άρωμα, αυτό που θα αισθανθείς πως σε αναζωογονεί και σε τονώνει.

-Φρόντισε το σαμπουάν, το Conditioner, η μάσκα και το αφρόλουτρό σου να έχουν την ίδια αρωματική βάση

Με αυτόν τρόπο το οσφρητικό αποτέλεσμα είναι πιο έντονο και με μεγαλύτερη διάρκεια, ακόμη και αν περάσουν πολλές ώρες μετά το μπάνιο.

Πηγή: ladylike.gr