Η Meghan Markle με τα σανδάλια που θα φορέσεις παντού!

Η Meghan Markle με τα σανδάλια που θα φορέσεις παντού!

Η Meghan Markle έχει πια γίνει μία κινητή διαφήμιση για ό,τι επιλέγει να φορά. Από το κραγιόν μέχρι την τσάντα και από το τζιν παντελόνι μέχρι τα σανδάλια είναι όλα στο κέντρο των αναζητήσεων από πολλές γυναίκες παγκοσμίως.

Θυμάσαι το τζιν παντελόνι που φόρεσε και ξεπούλησε ή το reception dress της Stella McCartney που ετοιμάζεται να βγει ξανά προς πώληση σε συγκεκριμένα κομμάτια; Εικάζω λοιπόν, ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα εξελιγμένης αισθητικής σανδάλια που φόρεσε πρόσφατα στο Audi Polo Challenge στο Ascot.

Η Δούκισσα του Sussex διάλεξε για την περίσταση ένα shirtdress Shoshanna με ένα panama hat Madewell και ένα ζευγάρι δερμάτινα flip flip sandals που σίγουρα δεν μοιάζουν με όσα έχεις δει.Και τα ονομάζω flip flops γιατί παρά το ότι είναι δερμάτινα, μοιάζουν στο μπροστινό μέρος με τις λαστιχένιες σαγιονάρες που φοράμε το καλοκαίρι. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα σχέδιο από τη συλλογήSarah Flint, σχεδιάστρια στην οποία η Meghan έχει αδυναμία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει παπούτσια της.

The Duchess of Sussex looking summer chic today in our Grear sandal at Prince Harry’s Polo match. #meghanmarkle #sarahflint #walklikeawoman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Flint (@sarahflint_nyc) στις

Τα συγκεκριμένα Grear Sandals είναι ένα από τα πιο ωραία σχέδια της συλλογής της Sarah Flint, αφού μπορεί να παραπέμπουν στα κλασσικά flip flops όπως τα έχεις στο μυαλό σου σε έναν βαθμό, αλλά τα κορδόνια που το συμπληρώνουν και δένουν στον αστράγαλο καθώς και τα δερμάτινα λουράκια που κρατούν το πόδι στα πλαϊνά είναι οι προσθήκες που κάνουν στη διαφορά και τα καθιστούν ιδανικά ακόμα και για μία casual αλλά royal εμφάνιση στο Ascot.

Την επόμενη φορά που θα θες να είσαι άνετη σε event που απαιτεί περισσότερη επισημότητα από αυτή που προτιμάς στο καθημερινό στιλ σου, θυμήσου αυτή την εμφάνιση της Meghan Markle.

Κεντρική φωτογραφία: John Stillwell/Pool Photo via AP

Πηγή: ladylike.gr