Αυτή η 32χρονη βγάζει 61.000 ευρώ το χρόνο ποστάροντας στο Instagram τις πατούσες της! (εικόνες)

Αυτή η 32χρονη βγάζει 61.000 ευρώ το χρόνο ποστάροντας στο Instagram τις πατούσες της! (εικόνες)

Στην εποχή των social media όλα γίνονται. Ακόμη και να βγάζεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ απλά ποστάροντας τις πατούσες σου…

Αυτό τουλάχιστον κάνει η Τζέσικα Γκουλντ από το Οντάριο του Καναδά, η οποία φωτογραφίζει συνεχώς τα πόδια της, τις πατούσες της συγκεκριμένα και τις ποστάρει στο Instagram προκειμένου να τις χαζεύουν οι 10.000 ακόλουθοί της. Ετσι καταφέρνει να βγάζει κατά μέσο όρο 61.000 ευρώ το χρόνο….

Οσοι θέλουν συγκεκριμένες φωτογραφίες των ποδιών της Τζέσικα μπορούν να της το ζητήσουν. Θα της έχουν, όμως, μόνο αν καταβάλλουν μέσω paypal το αντίτοιμο που θα τους ζητήσει.

Η 32χρονη η οποία ποστάρει με το ψευδώνυμο Ms Scarlett Vixen, άρχισε να δημοσιεύει εικόνες των ποδιών της στο Instagram όταν είδε μια αγγελία που αναζητούσε μοντέλα γυναικείων ποδιών.

Από τότε δέχεται συνεχώς μηνύματα ανδρών που έχουν φετίχ με τα γυναικεία πόδια και πατούσες, ανδρών που είναι γνωστοί ως «footboys».

Στην αρχή, παραδέχεται και η ίδια, είχε σοκαριστεί με τα αιτήματα που της έκαναν οι άνδρες. Τώρα όμως χρησιμοποιεί τα πόδια της για να βγάζει τα προς το ζην.

«Ποτέ δεν είχα σκεφθεί ότι κάποιος θα ενδιαφερόταν για τα πόδια μου. Αρχισα να το συνειδητοποιώ όταν βρέθηκαν πολλοί άνδρες που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να τα δουν. Στη συνέχεια δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να μάθω πως να χρησιμοποιώ την προσωπική μου εικόνα για να προσελκύω πιθανούς πελάτες», λέει η ίδια στο Cosmopolitan.

Η Τζέσικα δημοσιεύει περίπου τέσσερις φωτογραφίες την ημέρα από το σπίτι της βάζοντας πάντα τα κατάλληλα hashtags για να μπορούν να την βρουν οι ενδιαφερόμενοι.

Πηγή: iefimerida.gr