«Ο μυστηριώδης επισκέπτης στον τάφο του αδελφού μου»

«Ο μυστηριώδης επισκέπτης στον τάφο του αδελφού μου»

Στο όμορφο χωριό Cotswold, ένα μυστήριο απασχολούσε τους κατοίκους εδώ και δεκαετίες.

Μετά το θάνατο του 12χρονου Karl Smith το 1947, μυστήρια δώρα, ποιήματα και μηνύματα άρχισαν να εμφανίζονται στον τάφο του στο Prestbury. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της αδελφής του Ann Kear, η ταυτότητα του επισκέπτη δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Η δημοσιογράφος Camila Ruz από το BBC ταξίδεψε μέχρι το χωριό προκειμένου να συναντήσει την Ann και μαζί να εντοπίσουν τον ξένο που επισκέπτεται τον τάφο του αδελφού της για 70 χρόνια. Ο μυστηριώδης επισκέπτης βρέθηκε τελικά- ήταν παιδικός φίλος του Karl ο οποίος ήταν μαζί του λίγο πριν πεθάνει. Ο Ronald Seymour Westborough, σήμερα 84 ετών, επισκέπτεται τον τάφο του Karl Sharp από την ηλικία των 18 ετών.  Ήταν παρέα στο ίδιο ταξίδι των προσκόπων και μοιράστηκε μαζί του την σκηνή τη νύχτα που πέθανε από πνιγμό. Ήταν αυτός που τον βρήκε νεκρό στη θάλασσα.

Ωστόσο ο μυστηριώδης επισκέπτης έδειξε ξαφνιασμένος που είχε γίνει πρωταγωνιστής του μυστηρίου. Είπε επίσης πως δεν γνώριζε καν ότι ο φίλος του είχε μια αδελφή. Όμως το μυστήριο δεν λύθηκε τελείως. Ο Ronald άφηνε λουλούδια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όχι ποιήματα.

Πηγή: www.lifo.gr