Αντρας βρήκε τον εαυτό του σε παιδική φωτογραφία της γυναίκας του!

Αντρας βρήκε τον εαυτό του σε παιδική φωτογραφία της γυναίκας του!

Οι δυο σύζυγοι έκαναν διακοπές στην ίδια χώρα, στην ίδια παραλία, στο ίδιο σημείο, την ίδια στιγμή, 20 χρόνια πριν την γνωριμία τους!

Όλοι έχουμε κάνει την σκέψη πόσοι άνθρωποι περνούν από δίπλα μας καθημερινά και πόσο απίθανο είναι να τους έχουμε συναντήσει ξανά στο παρελθόν ή αν πρόκειται να τους ξανασυναντήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ή, αντίστοιχα, πόσες είναι οι πιθανότητες να γνώριζες κάποτε, στα 30 σου χρόνια, κάποιον ο οποίος έτυχε να είναι στο φόντο μιας φωτογραφίας σου, που τραβήχτηκε πριν από 20 χρόνια, όταν ήσουν… 10 ετών;

Ελάχιστες.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς συνέβη στη Βερόνα, μια make up artist από το Κόσοβο και στον σύζυγο της Mιράντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο.

Κοιτώντας άλμπουμ με φωτογραφίες της γυναίκας του από την παιδική της ηλικία, οι δυο τους έπεσαν πάνω σε μια από διακοπές που είχε κάνει με την οικογένεια της. Στη φωτογραφία, φαίνεται η ίδια μαζί με μια παρέα από άλλα παιδιά να κάθονται στο σημείο που σκάει το κύμα, σε μια παραλία στο Μαυροβούνιο.

Πίσω από τα έξι παιδιά, υπάρχει ένα παιδί που επιπλέει πάνω σε ένα στρώμα κι ο Μιράντ αναγνώρισε τον εαυτό του!

Αντρας βρήκε τον εαυτό του σε παιδική φωτογραφία της γυναίκας του!

Οι δυο σύζυγοι έκαναν διακοπές στην ίδια χώρα, στην ίδια παραλία, στο ίδιο σημείο, την ίδια στιγμή, 20 χρόνια πριν την γνωριμία τους!

Πηγή:thetoc.gr