Απίστευτη ιστορία: Την απήγαγαν όταν ήταν βρέφος και βρέθηκε μετά από 18 χρόνια!

Απίστευτη ιστορία: Την απήγαγαν όταν ήταν βρέφος και βρέθηκε μετά από 18 χρόνια!

Η Μόμπλει ήταν βρέφος μόλις λίγων ωρών όταν μια γυναίκα, ντυμένη σαν νοσοκόμα την απήγαγε από το δωμάτιο της μητέρας της στο νοσοκομείο στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, σύμφωνα με την καταγραφή του περιστατικού το 1998.

Σήμερα, είναι 18 χρονών και βρέθηκε στη Νότια Καρολίνα, όπου έμενε με την,  γυναίκα που θεωρούσε μητέρας της.  Η γυναίκα, που είναι 51 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής και βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια ποινή κάθειρξης.

Η Καμίγια Μόμπλει, εντοπίστηκε στο Γουαλτερμπόρο της Νότιας Καρολίνας, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Τζάκσονβιλ, που εξακρίβωσε την ταυτότητα της μέσα από διενέργεια ενός τεστ DNA. Η κατάσταση της υγείας της φαίνεται να είναι καλή, ενώ ο σερίφης Μάικ Γουίλιαμς την περιέγραψε ως «μια κανονική 18χρονη κοπέλα».

«Αυτή η νεαρή γυναίκα απήχθη όταν ήταν νεογνό και θα χρειαστεί χρόνο και βοήθεια για να το επεξεργαστεί όλο αυτό. Το έχει εισπράξει όπως θα μπορούσε να φανταστεί κανείς», τόνισε ο Γουίλιαμς, ενώ, όπως είναι φυσικό, η είδηση προκάλεσε συναισθηματική φόρτιση στα μέλη της βιολογικής οικογένειας της κοπέλας, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έχουν συμβεί.

Οι αρχές εντόπισαν την κοπέλα μέσα από υποδείξεις του εθνικού κέντρου αγνοουμένων παιδιών και παιδιών θύματα εκμετάλλευσης. Της είχαν δώσει διαφορετικό όνομα, μέσα από πλαστά έγγραφα, όπως σημείωσε ο σερίφης, χωρίς να αναφέρει το όνομα αυτό.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ