Έθαψαν μωρό και το βρήκαν έπειτα από 8 ώρες ζωντανό! (vid)

Έθαψαν μωρό και το βρήκαν έπειτα από 8 ώρες ζωντανό! (vid)
Μητέρα μια 15χρονη Ινδιάνα στη Βραζιλία.

Ένα απίστευτο περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα, μια 15χρονη Ινδιάνα από τη Βραζιλία γέννησε ένα κοριτσάκι και όπως ισχυρίζεται θεώρησε πως ήταν νεκρό. Ωστόσο έπειτα από οκτώ ώρες οι πυροσβέστες το ξεθάβουν από τη γη ζωντανό!

Το νεογέννητο βρέθηκε θαμμένο σε βάθος 50 εκατοστών με τους πυροσβέστες να μην πιστεύουν στα αυτιά τους και τα μάτια τους όταν είδαν ότι το κορίτσι έκανε κάποιο θόρυβο την ώρα που το απεγκλώβιζαν.

«Είναι θαύμα που επέζησε μετά από οχτώ ώρες. Σκάβαμε το έδαφος όταν ακούσαμε ένα μικρό κλάμα και καταλάβαμε ότι το βρέφος ήταν ζωντανό. Ήταν μια αξέχαστη για εμάς στιγμή» δήλωσε ο ένας από τους δύο άνδρες που έβγαλε ζωντανό το μικρό κορίτσι.

Αφού το καθάρισαν, του έδωσαν οξυγόνο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κρανιογεγκεφαλικές κακώσεις και χρήζει περαιτέρω νοσηλείας.

Οι γιατροί δηλώνουν, μάλιστα, ικανοποιημένοι από την αντίδραση του μωρού παρά τα όσα διαδραματίστηκαν από τις πρώτες ώρες της ζωής του.

Η 15χρονη μητέρα ισχυρίστηκε ότι γέννησε μόνη της το βρέφος στην τουαλέτα. Τότε, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, το μωρό έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του. Όταν το νεογέννητο σταμάτησε να κλαίει η 57χρονη προγιαγιά της 15χρονης πίστεψε ότι το παιδί είχε καταλήξει και γι’αυτό το έθαψε ακολουθώντας, όπως είπε, τα έθιμα της φυλής της.

Πηγή: athensvoice.gr