Έφηβος από τη Δανία βρήκε στον κήπο του θαμμένο αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τον σκελετό του πιλότου!

Έφηβος από τη Δανία βρήκε στον κήπο του θαμμένο αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τον σκελετό του πιλότου!

Μια αναπάντεχη ανακάλυψε έκανε ένα αγόρι στην πόλη Μπιρκέλσε της Δανίας, την ώρα που έκανε την εργασία του για το μάθημα της ιστορίας. Ο Ντάνιελ Ρομ Κρίστιανσεν αποκάλυψε τα συντρίμμια – αλλά και τα οστά ενός πιλότου – όταν ο πατέρας του, του είπε να «βγει και να βρει το αεροπλάνο που υποτίθεται πως είχε συντριβεί στο χωράφι».

Ο Κλάους Κρίστιανσεν δήλωσε στον τοπικό σταθμό ειδήσεων DR P4 Nordjylland πως ο παππούς του, του είχε αναφέρει μία φορά πως ένα γερμανικό αεροπλάνο είχε συντριβεί στο αγρόκτημά τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Έφηβος από τη Δανία βρήκε στον κήπο του θαμμένο αεροσκάφος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τον σκελετό του πιλότου!
«Όταν ο γιος μου πρόσφατα έπρεπε να κάνει μία εργασία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, του είπα χαριτολογώντας να βγει έξω και να βρει το αεροπλάνο που υποτίθεται πως είχε συντριβεί στο χωράφι» δήλωσε ο αγρότης Κρίστιανσεν.

Ο μαθητής και ο μπαμπάς του, πήγαν αμέσως στα χωράφια με έναν ανιχνευτή μετάλλων – αρχικά μόνο για διασκέδαση, δεδομένου πως ο Κρίστιανσεν πίστευε πως τα συντρίμμια θα είχαν απομακρυνθεί εδώ και καιρό.

Τότε όμως οι δυο τους άρχισαν να βρίσκουν κομμάτια από τα συντρίμμια.

«Προσπαθήσαμε να σκάψουμε προσεκτικά. Βρίσκαμε όλο και περισσότερα τμήματα» δήλωσε ο Κρίστιανσεν στο DR.  Όταν κατά την ερασιτεχνική ανασκαφή βρήκαν και τα υπολείμματα οστών, τότε ειδοποίησαν τις αρχές, αναφέρει ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός DR.
Πηγή:ethnos.gr