Αυτός είναι ο λόγος που η Καινούργιου  ξέσπασε on air κατά της Μελέτη!

Αυτός είναι ο λόγος που η Καινούργιου  ξέσπασε on air κατά της Μελέτη!

Αίσθηση προκάλεσε το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά την διάρκεια του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, το πρωί της Πέμπτης, με την παρουσιάστρια να λέει, μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος «ντροπή σου! Δεν είσαι άξια να με κρίνεις!».

Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com από το περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια αναφερόταν στην Ελεονώρα Μελέτη και σε μία δημοσίευση που είχε κάνει εχθές, Τετάρτη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «φωτογραφίζοντας» -κατά τη γνώμη της- την πρωινή εκπομπή του Epsilon.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα ανέφερε ότι το πάνελ της εκπομπής  δίχως γνώση και εμπειρία μιλούσε για την νευρική ανορεξία, με αφορμή τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, ενώ, αμέσως μετά, η εκπομπή προχώρησε σε προώθηση προϊόντος κατά της κυτταρίτιδας. Επίσης, δεν δίστασε να «φωτογραφίσει» την Κατερίνα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κοιτά το μόνιτορ κι αυτοερωτεύεται».

Nα σημειώσουμε πως το προφίλ της Ελεονώρας στο facebook είναι κλειστό, με πολύ περιορισμένους φίλους με τους οποίους η παρουσιάστρια έχει προσωπική σχέση και η ανάρτησή δεν έχει αναπαραχθεί πουθενά, καθώς το προφίλ είναι κλειδωμένο. Σε αυτήν δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου ή της εκπομπής της Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω.

Πηγή: peoplegreece.com