Όλη η αλήθεια: O Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε για πιο λόγο αποχώρησε από την εκπομπή της Μενεγάκη!

Όλη η αλήθεια: O Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε για πιο λόγο αποχώρησε από την εκπομπή της Μενεγάκη!

Στις αρχές του μήνα, πολλές συζητήσεις πυροδότησε η είδηση ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα είναι στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη από τη νέα χρονιά. Αναπτύχθηκαν πολλές φήμες για κακή συμπεριφορά του μοντέλου, για κακές σχέσης με την παρουσιάστρια και τα κανάλια και διάφορα άλλα.

Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να ισχύουν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστετοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου.

«Σίγουρα αυτό το σε εισαγωγικά διαζύγιο είναι ανάμεσα σε μένα και στην Ελένη μόνο θετικό, δεν έχει να κάνει ούτε με διατροφές ούτε με κακίες, ούτε με σπόντες ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει μόνο με καλό, το παίρνω πολύ θετικά όλο αυτό το κομμάτι και δεν είναι καθόλου διαζύγιο, είναι νομίζω ένα βήμα να προχωρήσω, έτσι; Τέσσερα χρόνια είμαι εκεί. Είναι αρκετά και για μένα, και για το κοινό και για να κάνω κάποια πράγματα! Προς Θεού, και θέλω να κλείσει εδώ αυτό το θέμα, όχι ότι με ενοχλεί, απλά έχω άρτια σχέση με την Ελένη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ και με εκτιμά και με αγαπά» τόνισε και πρόσθεσε: «Πραγματικά δεν έχει συμβεί τίποτα, έχω ακούσει τόσα, διαβάζω τόσα. Ήταν μία κοινή απόφαση που έχει γίνει πριν καιρό, από τη στιγμή που ξεκίνησα, από τη στιγμή που υπέγραψα. Ήταν μια κοινή απόφαση γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις κι εσύ το δικό σου βήμα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που σαφώς μου έδωσε τεράστιο βήμα στην ελληνική τηλεόραση, με αγκάλιασε, μου έμαθε πολλά, μου έδειξε πολλά, από κει και πέρα πρέπει, αν θέλεις να συνεχίσεις, πρέπει να κάνεις ένα βήμα».