Έρχεται το «5 Gold Rings»: Το τηλεπαιχνίδι του Star αλλάζει τα δεδομένα!

Έρχεται το «5 Gold Rings»: Το τηλεπαιχνίδι του Star αλλάζει τα δεδομένα!

Ήδη από την αρχή του καλοκαιριού υπάρχει έντονη φημολογία ότι το Star θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του το τηλεπαιχνίδι «5 Gold Rings».

Όπως φαίνεται, τελικά το deal προχωράει και το διαδραστικό τηλεπαιχνίδι που κέρδισε το κοινό στη Βρετανία, ετοιμάζεται να εθίσει και τους Έλληνες τηλεθεατές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», το Star σχεδιάζει να εντάξει το εν λόγω concept στην prime time του Σαββατοκύριακου, χωρίς να έχει παρθεί η τελική απόφαση για την ημέρα προβολής του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το «5 Gold Rings» θα προβάλλεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, είτε Σάββατο ή Κυριακή, με τη δεύτερη επιλογή να είναι η επικρατέστερη.

Στο παιχνίδι «μάχονται» 2 ομάδες, οι οποίες στέκονται η μία απέναντι στην άλλη, προσπαθώντας να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή μαζεύοντας χρήματα. Οι απαντήσεις δίνονται με την τοποθέτηση μεγάλων κρίκων – δαχτυλιδιών στο εκάστοτε «ταμπλό» που βρίσκεται μπροστά τους πάνω στο led πάτωμα του πλατό. Κάθε λάθος απάντηση τους στερεί και έναν από τους 5 κρίκους. Στο τέλος, κερδίζει η ομάδα που βλέπει την αντίπαλη να χάνει πρώτη όλους τους κρίκους της να κερδίζει.

Το καλύτερο; Εδώ δεν υπάρχουν μοιρασμένα ποσά. Οι παίκτες την κάθε ομάδας ή τα χάνουν όλα ή φεύγουν με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς κερδίζουν τα χρήματα των χαμένων.

Ας ελπίσουμε το Star να τα καταφέρει…

Πηγή: dailymedia.gr