«Λύγισε» on air η Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη για το θάνατο στενής της προσώπου

«Λύγισε» on air η Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη για το θάνατο στενής της προσώπου

Μία συγκινητική εξομολόγηση, που την έκανε να βουρκώσει on air, έκανε η Μαρία Μπεκατώρου το πρωί της Πέμπτης, στο Πρω1νό, αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα έφυγε από τη ζωή μία από τις στενότερες φίλες της.

«Έχω πολύ λίγες φίλες από τον χώρο της δουλειάς, δεν κρατάω φιλίες», είπε η παρουσιάστρια του Still Standing απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Φαίης Σκορδά και συνέχισε:  «δεν έχω μαλώσει με κανέναν, αλλά δεν έχω και πολλές φιλίες. Έχω πολλές ωραίες σχέσεις».

Όταν η Φαίη της ανέφερε ως παράδειγμα την Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαρία την χαρακτήρισε αδερφή της και έκανε την αποκάλυψη που προκάλεσε τα δάκρυά της: «με την Υβόννη έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο σχέσης. Εγώ πραγματικές φίλες καρδιάς έχω την Ιφιγένεια που είμαστε χρόνια μαζί και μία φίλη μου που την έχασα πρόσφατα. Ήταν αδερφική μου φίλη και κουμπάρα μου…».

Η Μαρία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και, στιγμιαία, έκανε παύση για να πιει νερό, ενώ η Φαίη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και ζήτησε συγγνώμη, επισημαίνοντας ότι δεν γνώριζε για το θλιβερό συμβάν και εκείνη της απάντησε ότι στις συνεντεύξεις χρειάζεται ειλικρίνεια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή : peoplegreece.com