Αποκάλυψη Ντάνου: «Αυτός είναι ο όρος του ΣΚΑΪ που δεν μπορώ να παραβιάσω!» (Vid)

Αποκάλυψη Ντάνου: «Αυτός είναι ο όρος του ΣΚΑΪ που δεν μπορώ να παραβιάσω!» (Vid)

Ποια είναι η «δέσμευση» την οποία δεν μπορεί να… πατήσει με τίποτα ο νικητής του Survivor;

Υπήρξε, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, το πρόσωπο της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν-και πώς θα μπορούσε να μην είναι, δηλαδή; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο πιο αγαπητός παίκτης του «τυφώνα» Survivor (που σάρωσε τα πάντα στην τηλεθέαση) και κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του, ωστόσο, έφτασε η ώρα για να κάνει ο Ντάνος μια μεγάλη αποκάλυψη. Τι είπε ο Σκιαθίτης παίκτης που έκανε εντύπωση; Ότι δεν μπορεί ν’ αποκαλύψει τίποτα για το παιχνίδι, καθώς έχει… δεμένη τη γλώσσα του!

«Για έναν χρόνο δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πράγματα για το Survivor. Ό,τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο. Ζήσαμε κάτι το οποίο θέλουμε κι εμείς να το έχουμε κάπως στο μυαλό μας και ανεξάρτητα με την υποχρέωση του συμβολαίου απέναντι στον σταθμό, ίσως κάποια πράγματα να τα αφήσουμε εκεί», ήταν τα λόγια του Αγγελόπουλου στην κυπριακή εκπομπή “Cup of Joy”.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση, ενώ ήταν αρκετά αινιγματικός όσον αφορά στο αν και κατά πόσον θα έχει θέση στο Survivor 2.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: dailymedia.gr