Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η δήλωση στην Ελένη Μενεγάκη για τη Ζέτα Μακρυπούλια και η δημόσια συγνώμη της παρουσιάστριας

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η δήλωση στην Ελένη Μενεγάκη για τη Ζέτα Μακρυπούλια και η δημόσια συγνώμη της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από πολλά χρόνια και ο ίδιος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως είναι ευτυχισμένος και αναφέρθηκε στις μαγειρικές ικανότητες της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Εντελώς αντικειμενικά η Ζέτα είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Κάνει εξαιρετικά φαγητά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης, με την Ελένη να ζητάει δημόσια συγγνώμη από την Ζέτα, καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια αμφισβητούσε τις ικανότητες της, στην μαγειρική.

Παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του, τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει αλλά και την αποδοχή του από το κοινό. «Ένα είδος ντροπαλότητας είχα από την αρχή της καριέρας μου μέχρι και σήμερα. Τα τραγούδια μου δεν είναι αυτοβιογραφικά αλλά απευθύνονται στις επιθυμίες του ακροατή. Όταν διαπιστώνεις ότι μπαίνει στα βάθη της ψυχής του κόσμου, είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται εύκολα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης και συνέχισε: «ο πρώτος μου δίσκος το 2000, ήταν τα περισσότερα τραγούδια γραμμένα, σε μουσική από μένα. Δεν είχα καμία προσδοκία. Δεν είχα το χρόνο να αξιολογήσω την αγάπη του κόσμου. Το τραγούδι μου που αδικήθηκε από εκείνο τον δίσκο λέγεται “Δάκρυ”. Είναι ένα τραγούδι που δεν αναδείχθηκε αλλά έχει αξία» δήλωσε.

Στην συνέχεια, ο Μιχάλης αποκάλυψε εάν έχει ζήσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο καμαρίνι του. «Στο καμαρίνι μπαίνει κόσμος αλλά ακραία δεν έχω να θυμάμαι. Έχουν υπάρχει εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά ποτέ δεν ήταν ακραίες ώστε να με ενοχλήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο κατά την διάρκεια της συνέντευξης της γνωστής παρουσιάστριας με τον τραγουδιστή, έπιασε βροχή και το γύρισμα διεκόπη αναγκαστικά. «Έπιασε βροχή. Καλά το ξεκινήσαμε αλλά… Βρέχει πάρα πάρα πολύ… Ελπίζω μια άλλη φορά να συνεχίσουμε» είπε η Ελένη, με τον Μιχάλη να την ευχαριστεί.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com