Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Μάρκος Σεφερλής! Δείτε σε ποιο κανάλι

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο  Μάρκος Σεφερλής! Δείτε σε ποιο κανάλι

Την τηλεοπτική επιστροφή του ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και όχι μόνο δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο αλλά σημείωσε ότι η νέα χρονιά μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση σημείωσε: «Γιατί όχι; Το ΄18 έρχεται με ωραία πράγματα. Μου αρέσει η τηλεόραση, την έχω αγαπήσει… Από εκεί με αγάπησε ο κόσμος»

Ο ηθοποιός σχολίασε και το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση: «Γίνονται δίπλα μας πράγματα, θέλω να τα σατιρίσω με το δικό μου τρόπο… Οπότε γιατί να μην κάνω μία εκπομπή που σατιρίζει όσα γίνονται γύρω μας».

Μετά την προβολή του βίντεο το λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που αποκάλυψε ότι ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Μάλιστα αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Λάτσιου ενώ συζητά για late night εκπομπή.

«Ο Σεφερλής επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Προσωπική επιλογή του Γιάννη Λάτσιου. Εγώ έχω μάθει ότι έχει κάνει πολλές κουβέντες. Έχουν βρει το concept και μάλιστα θα είναι μία late night εκπομπή» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Πηγή:dailymedia.gr