Dancing with the Stars: Αυτοί είναι οι celebrities… μεγατόνων που μπαίνουν στο παιχνίδι

Dancing with the Stars: Αυτοί είναι οι celebrities… μεγατόνων που μπαίνουν στο παιχνίδι

Ποιοι έχουν πει το «ναι» και βρίσκονται ένα βήμα πριν τις υπογραφές;

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Dancing with the Stars με τον ΑΝΤ1 να έχει προσεγγίσει μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού, υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα ονόματα που βρίσκονται «σε προχωρημένες συζητήσεις» και ετοιμάζονται για την τελική συμφωνία με τον ΑΝΤ1, μερικά από τα οποία έχουμε ήδη ξαναδεί να εμφανίζονται σε ριάλιτι προγράμματα.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν η Όλγα Πηλιάκη του «Nomads» αλλά και η Ειρήνη Κολλιδά, μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες του πρώτου κύκλου του «Survivor» στον ΣΚΑΪ, οι οποίες αναμένεται να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και στο χορευτικό σόου του ΑΝΤ1.

Ανάμεσα στους τελικούς φιναλίστ αναμένεται να δούμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA έχει πολλάκις βρεθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου για συζητήσεις για δική της εκπομπή που μέχρι στιγμής αποδείχτηκαν… άκαρπες.

Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ακόμα δύο πρόσωπα που ετοιμάζονται να… χορέψουν, με το τελευταίο όνομα που έχει ακουστεί να είναι και το καλύτερο!

Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την οποία απολαύσαμε και στο Dancing on Ice, έχοντας φτάσει, μάλιστα, μέχρι τον τελικό…

Αν σκεφτεί κανείς πάντως, πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι… εκ των έσω, τα πρόσωπα αυτά είναι κατά 99% σίγουρα.

Αναμένονται εξελίξεις…

Πηγή; dailymedia.gr