Ελένη, Ζέτα & Ντορέττα αντίπαλες στη μεσημεριανή ζώνη – Ποια προκαλεί ανησυχία στο κανάλι της;

Ελένη, Ζέτα & Ντορέττα αντίπαλες στη μεσημεριανή ζώνη – Ποια προκαλεί ανησυχία στο κανάλι της;

Αντιμέτωπες βρίσκονται ξανά στη μεσημεριανή ζώνη η Ελένη Μενεγάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την AGB να μας έχει δώσει την πρώτη εικόνα της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά τις ανακατατάξεις (την επιστροφή της Ζέτας στη μεσημεριανή ζώνη και την αύξηση της ώρας της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη),παρατηρούμε αλλαγές στους πίνακες τηλεθέασης, που όμως δεν είναι αρκετές για να… σώσουν την κατάσταση.

Ο ΑΝΤ1 είναι ίσως ο μοναδικός σταθμός που δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα, καθώς η επιστροφή της Ζέτας στο μεσημεριανό πρόγραμμα «ανέστησε» τα νούμερα, κάνοντας το «Ρουκ Ζουκ» να τερματίζει ξανά πρώτο. Τη Δευτέρα σημείωσε 16,9% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο, με την επιτυχία να συνεχίζεται και την Τρίτη με 16,4%.

Ελένη, Ζέτα & Ντορέττα αντίπαλες στη μεσημεριανή ζώνη – Ποια προκαλεί ανησυχία στο κανάλι της;

Η Ντορέττα με το «Εδώ» από τη μεριά της, έμεινε σταθερά στο 14,8% σε γενικό σύνολο κατά την πρώτη της αναμέτρηση με Ζέτα και Ελένη, με τα νούμερά της να έχουν σημειώσει μια μικρή άνοδο σε σχέση με τα μονοψήφια που έκανε.

Εκείνη που πραγματικά προκαλεί ανησυχία στο κανάλι της δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη. Παρά την αύξηση της διάρκειας της εκπομπής της (κατά 50 λεπτά) τα νούμερα εξακολουθούν να είναι χαμηλά για ένα κανάλι του βεληνεκούς του ALPHA, ο οποίος πασχίζει να κάνει την ανατροπή και γνωρίσει ξανά τις παλιές του δόξες.

Ελένη και ALPHA «δελέασαν» το κοινό με διαγωνισμούς και πανάκριβα έπαθλα, όμως ούτε το αυτοκίνητο που η παρουσιάστρια δίνει δώρο σε έναν τυχερό τηλεθεατή κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Τη Δευτέρα, η Ελένη σημείωσε 11,7% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο και 13,8% στο νεανικό κοινό με το ποσοστό του γενικού συνόλου να ανεβαίνει την Τρίτη αγγίζοντας το 13,2%.

Ένα ποσοστό που σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στο κόστος της εκπομπής της…

Πηγή: dailymedia.gr