Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι ερωτήσεις που έφεραν σε αμηχανία τον Πετρετζίκη και η παραλίγο παρεξήγηση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι ερωτήσεις που έφεραν σε αμηχανία τον Πετρετζίκη και η παραλίγο παρεξήγηση

Σε παρεξήγηση λίγο έλειψε να μετατραπεί η συνέντευξη του Άκη Πετρετζίκη στην εκπομπή ΕΔΩ, καθώς κάποιες από τις ερωτήσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου τον έφεραν σε αμηχανία.

Από την αρχή της κουβέντας, το κλίμα ήταν «περίεργο», καθώς η παρουσιάστρια προλόγισε τον καλεσμένο της λέγοντας πως «τον κυνηγάμε μέρες, εβδομάδες, μήνες» και ζητώντας του τα… ρέστα.

«Αυτό που λες δεν ισχύει! Είχαμε δρομολογήσει να κάνουμε δύο συνεντεύξεις πριν και η τρίτη ήσουν εσύ. Πήγα το πρωί στην κυρία Μποσδούκου και ένα Σαββατοκύριακο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ», σχολίασε ο Άκης, με την Ντορέττα να επιμένει και να τον ρωτά «κι εγώ γιατί ήμουν τρίτη και καταϊδρωμένη;»  και τον σεφ να της απαντά «για το grand finale», καθώς από Δευτέρα το ΕΔΩ θα είναι τετράωρο και θα ασχολείται και με το Survivor.

Οι αμήχανες στιγμές συνεχίστηκαν όταν η Ντορέττα ρώτησε τον λόγο για τον οποίο ο κόσμος περιμένει στην ουρά πολύ ώρα για να εξυπηρετηθεί στο μαγαζί του. «Όταν πας σε ένα εστιατόριο να φας, πόση ώρα θα περιμένεις; Ένα μισάωρο; Αντί λοιπόν να περιμένεις για να φας, περιμένεις στην ουρά και, από τη στιγμή που θα παραγγείλεις, σε τρία με πέντε λεπτά έχεις την παραγγελία σου. Δεν είναι δίκαιο; Ο χρόνος αναμονής μετράει από τη στιγμή που θα δώσεις την παραγγελία σου», απάντησε ο Άκης, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να του επισημαίνει πως δεν εννοούσε κάτι κακό, αλλά ότι το μαγαζί έχει πολύ κόσμο.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη:

Πηγή: peoplegreece.com