Survivor: Οι δύο αλλαγές στο παιχνίδι που αλλάζουν τα πάντα! (Vid)

Survivor: Οι δύο αλλαγές στο παιχνίδι που αλλάζουν τα πάντα! (Vid)

Ο Σάκης Τανιμαδίνης καλωσόρισε τους 24 νέους παίκτες του Survivor στο πρώτο Συμβούλιο του νησιού και ρώτησε τον καθέναν τους ξεχωριστά για τις εντυπώσεις και τις πρώτες τους εμπειρίες από τα παιχνίδια αλλά και την πρώτη διανυκτέρευση στον Άγιο Δομήνικο.

Όταν πήρε τις απαντήσεις από τους παίκτες ήρθε η σειρά του να κάνει δύο σημαντικές ανακοινώσεις.

Δύο αλλαγές που είναι ικανές να αλλάξουν μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, ειδικά το κομμάτι που αφορά τις ανέσεις αλλά και όσους αποχωρούν από το παιχνίδι.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά τα ενδιάμεσα δώρα που θα κερδίζουν οι ομάδες. Εκτός από το φαγητό και την επικοινωνία που γνωρίζαμε ως τώρα θα υπάρχουν έπαθλα που θα προσφέρουν ανταλλάγματα που θα φέρνουν τη νικήτρια ομάδα πιο κοντά στον πολιτισμό. Ο παρουσιαστής δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτήν την αλλαγή.

Η δεύτερη και πιο σπουδαία αλλαγή αφορά την ατομική ασυλία. Φέτος για πρώτη φορά ο παίκτης που θα κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία θα προέρχεται από τα αποτελέσματα που έχει φέρει στα αγωνίσματα. Η χαμένη ομάδα θα μπαίνει στη διαδικασία του αγωνίσματος ατομικής ασυλίας μόνο για τον δεύτερο παίκτη που θα την κερδίσει. Ο πρώτος που θα έχει προκύψει από τα αγωνίσματα δε θα μπαίνει καθόλου στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Αυτό όπως τόνισε ο παρουσιαστής μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα αφού κάποιοι παίκτες μπορεί να βάζουν τα προσωπικά στατιστικά τους πάνω από την ομάδα.

Πηγή: dailymedia.gr