Η αντίδραση της «Ζουμπουλίας» για την κόντρα της με τον Γιώργο Καπουτζίδη μας στεναχώρησε ακόμη περισσότερο

 Η αντίδραση της «Ζουμπουλίας» για την κόντρα της με τον Γιώργο Καπουτζίδη μας στεναχώρησε ακόμη περισσότερο

Τι απάντησε σε συνέντευξή της σχετικά με τις δηλώσεις του δημιουργού του «Παρά Πέντε».

Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο «DOT» στη διάρκεια της οποίας έκανε αποκαλύψεις και εξέφρασε τα παράπονά του για κάποιους από τους στενούς του συεργάτες από την «παρέα» του «Παρά Πέντε»

«Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ.

Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». «Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του σεναριογράφου και ηθοποιού.

Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στον Βασίλη Μπουζιώτη στη Reallife και ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μην ερωτήσει κάτι σχετικό με τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη.

Υπήρξε μια ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη για αχάριστους στο «Παρά Πέντε» που κάνατε μαζί.

Σε παρακαλώ πολύ, δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό. Το παραμικρό. Σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω, αφού ανήκεις στη δυνατή παρέα του «Παρά Πέντε» και έγινε αυτή η δήλωση που συζητιέται έντονα εδώ και μέρες.

Εσύ ρώτησέ με, εγώ δεν θα σου απαντήσω, πώς το λένε; Δεν θα πω το παραμικρό για όλο αυτό.

Πηγή: dailymedia.gr