Παραλίγο ξύλο στο MasterChef: «Είσαι μεγάλη κότα, μεγάλη λουλού, χαστούκι και κάτω είσαι» (Vid)

Παραλίγο ξύλο στο MasterChef: «Είσαι μεγάλη κότα, μεγάλη λουλού, χαστούκι και κάτω είσαι» (Vid)

Tην πιο σκληρή εικόνα reality που έχουμε ζήσει ως τώρα στον διαγωνισμό μαγειρικής είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο επεισόδιο του MasterChef που εκτάκτως διήρκησε δύο ώρες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο σπίτι μετά την αποχώρηση του Βασίλη, βρέθηκαν να ανοίγουν πολλά μέτωπα μεταξύ τους, με τον Τιμολέοντα να ρίχνει την πρώτη πιστολιά του αφέτη για την εκκίνηση των καβγάδων.

Πρώτος στόχος του ο Σάββας και η «κλίκα» της παρέας του που κατηγορήθηκε ότι παγίδευσαν τον Βασίλη, καθοδήγησαν την ψηφοφορία, για να έχει πιο δύσκολους αντιπάλους ο Τιμολέων.

Η μία κουβέντα οδήγησε στην άλλη, τα στοιχεία που είχε ο Τιμολέων ήταν ελλιπή ή εσφαλμένα και οι χαρακτηρισμοί «είσαι κότα», «είσαι λουλού» αλλά και οι διάλογοι «- Δεν μπορείς να μου ακουμπήσεις ούτε τρίχα.  – Χαστούκι και κάτω είσαι.» ήταν το αποκορύφωμα της πρώτης δημόσιας κόντρας με την εμπ[λοκή τόσων παικτών, που έφυγε πλέον από τις ατομικές συνεντεύξεις και οδηγήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού του MasterChef.

Δείτε το πρώτο μεγάλο μέρος του καβγά στο σαλόνι του MasterChef που αργότερα συνεχίστηκε και με τη συμμετοχή της Γωγούς.

Πηγή: dailymedia.gr