Βγήκαν τα μαχαίρια στο DWTS! Λιάγκας προς Πούμπουρα: «Μας υποτιμάς και μας απαξιώνεις» (Vid)

Βγήκαν τα μαχαίρια στο DWTS! Λιάγκας προς Πούμπουρα: «Μας υποτιμάς και μας απαξιώνεις» (Vid)

Η μονόπλευρη κόντρα του κριτή με τον παρουσιαστή συνεχίστηκε με δηλητηριώδεις ατάκες.

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να κάνει μία παρέμβαση την ώρα που μιλούσε ο Σάββας Πούμπουρας και από την αρχή φάνηκε ότι είχε μαζέψει πράγματα από καιρό και ετοιμαζόταν να γίνει η έκρηξη.

«Ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Πούμπουρα, αν έχει πάρει κάποια συγκεκριμένη εντολή να απαξιώνει και να υποτιμά την κριτική επιτροπή, ή αν είναι δική του πρωτοβουλία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με απόλυτα σοβαρό ύφος,

Ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε «Νομίζω Γιώργο μου, το σοβαρεύεις πάρα πολύ το θέμα. Δεν απαξίωσα κανέναν, ίσα ίσα… Κύριε Λιάγκα μου, μην το παίρνετε τόσο προσωπικά».

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε ακάθεκτος:«Αν είναι χιούμορ, μην το κάνουμε συνέχεια. Το χιούμορ το κάνεις μια φορά, κι όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε. Πάμε παρακάτω.».

Ο Σάββας Πούμπουρας είπε στον κριτή ότι παρόλα αυτά τον αγαπάει ασχέτως αν ο κριτής δεν τον αγαπάει αλλά δέχτηκε και εκεί αποστομωτική απάντηση: «Δεν μπορούμε να αγαπάμε όλο τον κόσμο, κάνουμε επιλογές.»

Oι προσπάθειες της Ευαγγελίας Αραβανή να μην πάρει έκταση το επεισόδιο πήγαν στράφι και στο τέλος του αρκέστηκε να πει ούσα σε άβολη κατάσταση «Ωραία! Το λύσαμε, εντάξει; Εντάξει».

Πηγή: dailymedia.gr