Νέο πρόγραμμα! Τα 5 ριάλιτι παιχνίδια της σεζόν 2018 – 2019

Νέο πρόγραμμα! Τα 5 ριάλιτι παιχνίδια της σεζόν 2018 – 2019

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν ΣΚΑΪ και Acun Ilicali.Ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που ουσιαστικά θα κρατά τα κλειδιά της ψυχαγωγίας στο κανάλι του Φαλήρου.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου και το έχει εκτοξεύσει σε τηλεθέαση.

Βασικός πυλώνας του νέας συμφωνίας θα είναι και πάλι τα reality παιχνίδια. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real, τη νέα σεζόν επανέρχεται στις οθόνες μας το «My Style Rocks» όπου θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, υπήρξαν ενστάσεις για το εν λόγω reality ωστόσο το ενδεχόμενο να το πάρει ο ανταγωνισμός έγειρε την πλάστιγγα.

Στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αναμένεται να ενταχθεί και το «My man can».

Νέο πρόγραμμα! Τα 5 ριάλιτι παιχνίδια της σεζόν 2018 – 2019

Πρόκειται για reality όπου οι γυναίκες θέτουν δοκιμασίες στους συζύγους τους προκειμένου να εισπράξουν κάποιο ποσό. Το συγκεκριμένο κόνσεπτ θα έχει και καθημερινή έκδοση που θα μεταδίδεται τα απογεύματα αλλά βραδινά επεισόδια για την prime time ζώνη.

Την ίδια ώρα επανέρχονται και τα talent shows. Τόσο το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» όσο και το «The Voice of Greece» θα γεμίσουν τα κενά στην prime time ζώνη του καναλιού στο πρώτο μισό της σεζόν.

Νέο πρόγραμμα! Τα 5 ριάλιτι παιχνίδια της σεζόν 2018 – 2019

Όσον για το δεύτερο μισό της σεζόν; Δεσπόζει το «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα έχει και τρίτο κύκλο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο φορμάτ προκειμένου να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος κύκλος που προβάλλεται αυτή την περίοδο σε καμία περίπτωση δεν έχει την επιτυχία του πρώτου…

Πηγή: dailymedia.gr