Συνεργασία – φωτιά στο Epsilon: «Κλείδωσε» όλη την ομάδα της πιο επιτυχημένης σειράς του ALPHA για νέο κύκλο!

Συνεργασία – φωτιά στο Epsilon: «Κλείδωσε» όλη την ομάδα της πιο επιτυχημένης σειράς του ALPHA για νέο κύκλο!

Δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης ετοιμάζεται να μπει το Epsilon από την έναρξη της νέας σεζόν.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και επίσημα από το κανάλι, το καλλιτεχνικό δίδυμο Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, -που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες μεταξύ των οποίων το «Πενήντα Πενήντα», τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και η «10ηΕντολή»- υπέγραψε αποκλειστική συνεργασία με το κανάλι για τη δημιουργία μιας νέας σειράς, της οποίας το σενάριο θα φέρει την υπογραφή τους.

Οι δυο τους, όμως, δεν θα είναι μόνοι σε όλα αυτό, καθώς συμφώνησαν με το κανάλι για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Τη νέα συνεργασία τους με τον καλό τους φίλο και «σταθερό» συνεργάτη, Πάνο Κοκκινόπουλο.

Ο «master του τρόμου» βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με το Epsilon για τη δημιουργία μιας νέας σειράς προδιαγραφών «10ης Εντολής».

Σύμφωνα με το «Secret»,  οι δύο σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος θα ασχοληθούν ξανά με εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις αρχές Ιουνίου.

Η πρεμιέρα υπολογίζεται μέσα στο φθινόπωρο, με τη νέα αυτή σειρά που τον καιρό περιμένει μήνες να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα στην prime time του Epsilon.
Όσο για το cast; Θα δούμε –φυσικά- πολλούς παλιούς γνώριμους ηθοποιούς από τις σειρές με την υπογραφή Κοκκινόπουλου, φρέσκα πρόσωπα αλλά και ηθοποιούς με τεράστια καριέρα που τα τελευταία χρόνια απέχουν τηλεοπτικά.

Πρόκειται για μια είδηση που δεν μπορεί παρά να χαροποιήσει του λάτρεις των σειρών του πάντα εξαιρετικού Πάνου Κοκκινόπουλου.

Πηγή: dailymedia.gr