Αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος Γιώργου Λιάγκα ύστερα από μήνυση της Αθηναϊδας Νέγκα!

Αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος Γιώργου Λιάγκα ύστερα από μήνυση της Αθηναϊδας Νέγκα!

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και προσθέτει:
«Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».

«Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω. Αυτή η εκπομπή η αθλία… Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ. Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ… η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή από φέρετρο να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλοσπάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν», ήταν το επίμαχο σχόλιο που προκάλεσε και τη μήνυση για συκοφαντικη δυσφήμηση.