Που βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα εναντίον του; Κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία!

Που βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα εναντίον του; Κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία!

Το μήνυμα που στέλνει ο παρουσιαστής στη δημοσιογράφο! Τι λένε οι δικηγόροι των δύο πλευρών; Πότε λήγει το αυτόφωρο;

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, με αφορμή όσα ανέφερε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΛΑΜΨΗ 92.3 σχετικά με τη δημοσιογράφο και τη παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΪ.

Εκτός Αθηνών ο Γιώργος Λιάγκας
Άφαντος παραμένει σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας κι ενώ έχει κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία. Ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Happy Day ανέφερε τα εξής: «Χθες το βράδυ μιλήσαμε, ήταν εκτός Αθηνών -νομίζω και σήμερα θα είναι εκτός Αθηνών. Τον ενημέρωσα για τη μήνυση που έχει κατατεθεί από την κ. Νέγκα και εξεπλάγην. Δεν το περίμενε. Μου λέει «εγώ δεν έχω καμία διάθεση ούτε να θίξω την τιμή και την υπόληψη της κ. Νέγκα, ούτε να την προσβάλλω. Ό,τι ελέχθη, ήταν σε κλίμα αστειότητος και είμαι στη διάθεσή της να επανορθώσω, να κάνω μια επανορθωτική δήλωση αν νιώθει ότι επλήγη».

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Αθηναΐδας Νέγκα, είπε από την πλευρά του: «Ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος, ένας δημοσιογράφος που γνωρίζει και μιλάει καλά ελληνικά, δεν μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Η δήλωση του συναδέλφου μου δεν ξέρω αν εκφράζει τον κ. Λιάγκα, αν έχει πρόθεση ο κ. Λιάγκας να ζητήσει συγγνώμη. Η κ. Νέγκα θα αποφασίσει πως θα λυθεί η υπόθεση (σ.σ. αν τελικά θα φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες)».

«Το αδίκημα δεν είναι διαρκές. Το αυτόφωρο λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, εφόσον τελέστηκε χθες», διευκρίνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Πηγή:zappit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ