Είναι οριστικό! Στη Ρόδο ο τελικός του Survivor-Ποιος το ανακοίνωσε;

Είναι οριστικό! Στη Ρόδο ο τελικός του Survivor-Ποιος το ανακοίνωσε;

Το Survivor έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης σε μικρούς και μεγάλους. Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, που παρακολουθεί ανελλιπώς Μαχητές και Διάσημους με τις καθημερινές τους προσπάθειες.

Όλοι αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει το παιχνίδι αλλά και πού θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο διάστημα από 21 έως 30 Ιουνίου!

Στο νησί των Ιπποτών θα πραγματοποιηθεί ημιτελικός και τελικός, με την πληροφορία να επιβεβαιώνεται από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο. «Έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνιδιού», ανέφερε στη rodiaki.

Η τεράστια παραγωγή έχει ζητήσει ήδη 400 δίκλινα για φιλοξενία, καθώς η αποστολή του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης ξεπερνά τα 1.000 άτομα. Όπως είπε ο περιφερειάρχης έχουν επιλέξει συγκεκριμένο χώρο τον οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει και τον οποίο θεωρούν ιδανικό για τα γυρίσματα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο χώρος που επελέγη είναι τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης!

Αναμένουμε λοιπόν περαιτέρω και επίσημη ενημέρωση, με τα νέα να χαροποιούν τους κατοίκους του νησιού.

Πηγή:peoplegreece.com