ΗΠΑ: Σύλληψη δύο μπέιμπι σίτερ που έβαλαν μωρό που έκλαιγε σε καταψύκτη

ΗΠΑ: Σύλληψη δύο μπέιμπι σίτερ που έβαλαν μωρό που έκλαιγε σε καταψύκτη

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζουν δύο κορίτσια στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, αφού κυκλοφόρησε στο Snapchat βίντεο όπου φαίνεται ένα μωρό που κλαίει να τοποθετείται μέσα σε έναν καταψύκτη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Washington Post, στο βίντεο φαινόταν η μία μπέιμπι σίτερ να βάζει το μωρό πλάγια σε ένα ράφι, να λέει «αντίο» και μετά να κλείνει την πόρτα- με το παιδί να ακούγεται να φωνάζει από μέσα. Μετά, στο βίντεο φαινόταν ένα κορίτσι να κρατά το μωρό ενώ άλλο ένα άτομο έλεγε «δες, είναι μια χαρά!».

ΗΠΑ: Σύλληψη δύο μπέιμπι σίτερ που έβαλαν μωρό που έκλαιγε σε καταψύκτηΗΠΑ: Σύλληψη δύο μπέιμπι σίτερ που έβαλαν μωρό που έκλαιγε σε καταψύκτη

Η αστυνομία κλήθηκε τη Δευτέρα σχετικά με το εν λόγω περιστατικό στο Ντάνβερς, όχι πολύ μακριά από τη Βοστώνη. Μετά από έρευνα, συνελήφθησαν δύο νεαρές κοπέλες, σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Όπως έγινε γνωστό, το ηλικίας οκτώ μηνών παιδί είναι με έναν από τους γονείς του και είναι καλά. Η μητέρα δήλωσε στο WCVB ότι οι δύο μπέιμπι σίτερ είναι η ανιψιά της και μια φίλη της. «Τρομοκρατήθηκα. Έπαθα σοκ. Δεν θέλω να πλησιάσει κανείς ξανά το παιδί μου» είπε σχετικά, συμπληρώνοντας πως «ξέρω ότι δεν θα έβλαπτε την κόρη μου, δεν ήταν αυτός ο σκοπός της. Νομίζω ότι ήταν απλά ανοησία, βλακεία. Δεν θα αφήσω ξανά τα παιδιά μου στην ανιψιά μου ή τις φίλες της».

Πηγή:huffingtonpost.gr