Η Μίνα Αρναούτη περιγράφει τις στιγμές με τον Παντελή Παντελίδη πριν το δυστύχημα (Vid)

Η Μίνα Αρναούτη περιγράφει τις στιγμές με τον Παντελή Παντελίδη πριν το δυστύχημα (Vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ που θα προβληθεί απόψε το βράδυ είναι η Μίνα Αρναούτη.

Η κοπέλα, που ήταν στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης μιλάει για πρώτη φορά. Στην εκπομπή που θα προβληθεί μετά τα μεσάνυχτα στον ALPHA η 31χρονη μιλάει για τα πάντα, την σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή, το μοιραίο βράδυ του τροχαίου, αλλά και το τι ακολούθησε με την ίδια και την οικογένεια του τραγουδιστή.

Στην εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA προβλήθηκαν νέα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Η Μίνα Αρναούτη περιγράφει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ: «Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι λέσχη. Όταν έφτασα εκεί διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό.».

Ενώ η περιγραφή της συνεχίζεται και φτάνει λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη: «Πριν το ατύχημα δε μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σα να το άφησε να φύγει».

Και καταλήγει για τις επιθέσεις στην οικογένεια του τραγουδιστή: «Έκανα πέντε χειρουργεία. Τα τρία την πρώτη μέρα που ήμουν στο νοσοκομείο γιατί κινδύνευσε πολύ σοβαρά η ζωή μου. Δε θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή. Αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα τη δική μου αλήθεια».

 Πηγή:dailimedia.gr