Η Στικούδη… το παράκανε: Νεκρή στο φέρετρο καταγγέλλει τα «σκυλάδικα» και αποκαλεί το κοινό «μ@λ@κες» στο νέο της clip (Vid)

Η Στικούδη… το παράκανε: Νεκρή στο φέρετρο καταγγέλλει τα «σκυλάδικα» και αποκαλεί το κοινό «μ@λ@κες» στο νέο της clip (Vid)

Σωρεία αρνητικών κριτικών δέχτηκε η Κατερίνα Στικούδη για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Eνθάδε Κείται».

Το πρώην μοντέλο θέλησε να προκαλέσει ξανά με την κυκλοφορία ενός κομματιού και ενός video clip που μόνο καλαίσθητα δεν χαρακτήρισε το μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Οι λόγοι; Προφανέστατοι.

Το γενικό concept του τραγουδιού έχει να κάνει με την πεποίθηση της Κατερίνας πως ο κόσμος τη σχολιάζει αρνητικά επειδή προτιμά τα «σκυλοτράγουδα» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στους στίχους- αλλά και με την άποψη πως το ο κόσμος των φώτων θα εξακολουθήσει να υποκρίνεται ακόμα και μετά τον θάνατό της.

Η ίδια, παρουσιάζει το ραπ της στην… κηδεία της, ενώ δε διστάζει για τις ανάγκες του video clip να μπει στο φέρετρο και να παραστήσει τη νεκρή.

Το θέμα παρουσιάστηκε και στο «Πρωινό» του ANT1 με τα σχόλια μόνο κολακευτικά να μην είναι. Άλλοι γέλασαν, άλλοι υπήρξαν περισσότερο… έξαλλοι. «Μήπως είναι πολύ προχωρημένο και δεν το πιάνουμε;»,σχολίασε η Φαίη Σκορδά, η οποία έμεινε άφωνη με όσα είδε και άκουσε.

Ιδού το επίμαχο clip:

Πηγή: dailymedia.gr