Βούρκωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα της υγείας της: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Βούρκωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για το πρόβλημα της υγείας της: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Oh la la» στον ΣΚΑΙ. Η μαγείρισσα, εμφανώς συγκινημένη  αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δεν το έμαθε κανείς, λέγοντας ότι φοβήθηκε για τη ζωή της.

«Σε οποιαδήποτε δυσκολία και να τύχει στη ζωή μας, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας. Είναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε, γιατί μπορεί να σε πάρει πολύ από κάτω. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Φοβήθηκα πιο πολύ για τους γύρω μου. Κάθε πρωί ανοίγω τα μάτια μου, κάνω τον σταυρό μου και λέω «Είμαι ευτυχισμένη που είμαι γερή». Αυτό…».

Η γνωστή μαγείρισσα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη:
«Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται συχνά για φαγητό. Πέρασα μια μαγική εβδομάδα στα Άχλα και θα ξαναπάω το ερχόμενο καλοκαίρι. Καταλαβαίνω απόλυτα την Ελένη πώς νιώθει εκεί. Γιατί να μην ξαναδουλέψω με την Ελένη; Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, ίσα ίσα. Όλα αυτά που έχουν γράψει ότι έχουμε τσακωθεί δεν ισχύουν. Από την Ελένη εγώ έμαθα να κάνω τηλεόραση. Κάποια στιγμή τελείωσε αυτό, προχωρήσαμε παρακάτω. Ούτε τσακωθήκαμε, ούτε βριστήκαμε. Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr