Η Τάνια Τρύπη βγήκε από τα ρούχα της με τις ερωτήσεις που της τέθηκαν από το δημοσιογράφο της εκπομπής «Όλα Καλά». Ο Λευτέρης Βουτσάς συνάντησε την ηθοποιό και ξεκίνησε να τη ρωτά για πολλά θέματα. Ανάμεσα σε άλλα ξεκίνησε να τη ρωτά περί σεξισμού και αν τον έχει βιώσει η ίδια.

Η Τάνια Τρύπη ζητούσε από το δημοσιογράφο να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει να της απαντήσει, με τον ίδιο να αναπαράγει συνεχώς τις ίδιες λέξεις με διαφορετική σειρά.

«Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω», είπε η ηθοποιός με τον Λευτέρη Βουτσά να συνεχίζει να εξηγήσει. Εκείνη τότε ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

Τι συνέβη μετά την προβολή του πλάνου αυτού στην εκπομπή «Όλα Καλά»; Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να αναφέρει τι είχε συμβεί αφού έκλεισε η κάμερα, όπως ζήτησε η Τάνια Τρύπη.

«Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες *μπιπ* ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια -χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά- όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com