Το έπιασε η κάμερα: Η πρώην του Δανού πρίγκιπα τσιμπάει την νυν για να πάρει το χέρι της από το παιδί τους! (vid)

Το έπιασε η κάμερα: Η πρώην του Δανού πρίγκιπα τσιμπάει την νυν για να πάρει το χέρι της από το παιδί τους! (vid)

Η πριγκίπισσα Μαρί της Δανίας θεωρούνταν, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, πως είχε πολύ καλές σχέσεις με την πρώτη σύζυγο του άνδρα της, πρίγκιπα Γιοακίμ, την κοντέσσα Αλεξάνδρα Φρεντερίκσμποργκ.

Όμως ένα βίντεο που εμφανίστηκε στο δανικό περιοδικό «Se og Hor» δείχνει μια μάλλον τεταμένη στιγμή μεταξύ των δύο γυναικών. Η Μαρί και η Αλεξάνδρα παραβρέθηκαν στην αποφοίτηση του γιου της Αλεξάνδρας, πρίγκιπα Νικολάι, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Γιοακίμ.

Η Μαρί και ο θετός γιος της πόζαραν για μια φωτογραφία έξω από το σχολείο μαζί με τον Γιοακίμ, να τυλίγουν γυλκά τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλον. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η μητέρα του Νικολάι, Αλεξάνδρα, σπεύδει κι αυτή να φωτογραφηθεί, απομακρύνοντας απότομα το χέρι της Μαρί.

Η τελευταία κοιτάζει εμφανώς σοκαρισμένη, αλλά μαζεύεται γρήγορα – γρήγορα, χαμογελώντας για τις κάμερες και γελώντας με το σύζυγό της Γιοακίμ.

Η κοντέσσα Αλεξάνδρα προσκαλείται συχνά σε βασιλικές εκδηλώσεις που παρίσταται ο πρώην σύζυγός της και οι δύο γιοι τους, πρίγκιπας Νικολάι και πρίγκιπας Φέλιξ. Πέρυσι, η Αλεξάνδρα παρακολούθησε το χρίσμα του νεότερου γιου της Φέλιξ στο παλάτι Fredensborg. Οι δύο οικογένειες του Γιοακίμ, επίσης πρωταγωνίστησαν σε ένα επίσημο πορτρέτο. Ο πρίγκιπας φωτογραφήθηκε με την σύζυγό του Μαρί, τα δύο παιδιά τους, πριγκίπισσα Αθηνά και πρίγκιπα Χέρνικ, αλλά και την πρώην σύζυγό του με τα δυο τους παιδιά.

Ο πρίγκιπας Γιοακίμ με την σύζυγό του Μαρί. Φωτογραφία: Splash News                                     Ο πρίγκιπας Γιοακίμ με την σύζυγό του Μαρί. Φωτογραφία: Splash News

Ο Γιοακίμ και η πρώτη σύζυγο του, Αλεξάνδρα, παντρεύτηκαν το 1995 και χώρισαν το 2005. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι στο Χονγκ Κονγκ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Αλεξάνδρα και μετά από έναν φλογερό δεσμό, ο Γιοακίμ της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι με ρουμπίνια. Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 1995, και καλωσόρισαν τον πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Νικολάι τον Αύγουστο του 1999 και ακολούθησε ο πρίγκιπας Φέλιξ τον Ιούλιο του 2002. Το ζευγάρι μοιράζεται από κοινού την κηδεμονία των δύο παιδιών του.
Ο γάμος του πρίγκιπα Γιοακίμ με την Μαρί. Φωτογραφία: AP                                                   Ο γάμος του πρίγκιπα Γιοακίμ με την Μαρί. Φωτογραφία: AP

Ο Γιοακίμ παντρεύτηκε την δεύτερη σύζυγό του, που γεννήθηκε στη Γαλλία, το 2008.

Ο πρίγκιπας Γιοακίμ με την πρώτη του σύζυγο, Αλεξάνδρα. Φωτογραφία: AP                                 Ο πρίγκιπας Γιοακίμ με την πρώτη του σύζυγο, Αλεξάνδρα. Φωτογραφία: AP