Βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να μην κλαίει το μωρό της αλλά πολλοί δεν τον εγκρίνουν!

Βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να μην κλαίει το μωρό της αλλά πολλοί δεν τον εγκρίνουν!

Ένας από τους συνηθέστερους λόγους που ένα μωρό ξυπνά μέσα στη νύχτα είναι επειδή έχασε την πιπίλα του και την ζητά εναγωνίως.

Κι ενώ πολλοί γονείς παλεύουν με αυτό το θέμα εδώ και χρόνια, και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι πρέπει να σηκωθούν μέσα στη νύχτα, να βρουν την πιπίλα, να την βάλουν στο στόμα του μωρού, ενώ είναι σίγουροι πως θα την ξαναχάσει, η Λόρα Γκέρσον, χρήστης της βρετανικής ιστοσελίδας με συμβουλές για γονείς, «The Motherload», βρήκε μια απίστευτα εύκολα και απλή λύση που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής.

Βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να μην κλαίει το μωρό της αλλά πολλοί δεν τον εγκρίνουν!

«Έχω εκπλαγεί από το γεγονός ότι έγινε viral» δήλωσε η ίδια στο Bored Panda. «Το βάλαμε στη σελίδα στο facebook The Motherload για πλάκα, γιατί η κόρη μου φαινόταν τόσο αστεία με όλες αυτές τις πιπίλες γύρω της και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την αντίδραση του κόσμου».

Η Λόρα έκανε το εξής: αντί να βάλει μόνο μία πιπίλα στην κούνια του μωρού, που μπορούσε πολύ εύκολα να χαθεί ή να πέσει από το πλάι, αποφάσισε να τοποθετήσει 10 ή και περισσότερες σε διάφορα σημεία πάνω στο στρώμα. Αυτό, σύμφωνα με την Λόρα, βοηθά την μικρή Αμέλια να εντοπίζει αμέσως μια πιπίλα. «Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν χρησιμοποιεί πιπίλα, αλλά πραγματικά φαίνεται πως την ηρεμεί το βράδυ. Της αρέσει να την κρατάει και το γεγονός ότι μπορεί να βρει μία εύκολα, δεν της δημιουργεί άγχος».

Η ανάρτησή της έγινε viral και πολύ έκπληκτοι γονείς την ευχαρίστησαν για μία τόσο απλή λύση που δεν μπορούσαν καν να σκεφτούν. «Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη αυτό το κόλπο και πολλοί δεν το κάνουν» δήλωσε η Λόρα. «Πιστεύω πως και μόνο μία οικογένεια να μπορέσει να κοιμηθεί από κάτι τόσο απλό, τότε αξίζει τον κόπο. Ευτυχισμένο μωρό, ευτυχισμένη μαμά».

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια με πολλούς να την κατηγορούν για το γεγονός πως δίνει πιπίλα στη μικρή της κόρη, λέγοντας πως το μωρό δεν θα έκλαιγε στον ύπνο του αν δεν μάθαινε να κοιμάται με την πιπίλα.

Πηγή: iefimerida.gr