Γαμπρός κλαίει τη μοίρα του όταν βλέπει τη νύφη για πρώτη φορά στη ζωή του!

Γαμπρός κλαίει τη μοίρα του όταν βλέπει τη νύφη για πρώτη φορά στη ζωή του!

Η κάμερα έπιασε μια ομολογουμένως άβολη στιγμή όταν ο γαμπρός αντίκρισε την ολότελα ξένη που του έφεραν ως νύφη.

Ο ιδιοκτήτης παμπ Sean D ήταν να παντρευτεί την 39χρονη μητέρα δύο παιδιών Jo, στο πλαίσιο ενός ριάλιτι της Αυστραλίας («Married At First Sight») όπου τα ζευγάρια φτιάχνονται από ειδικούς και γνωρίζει ο ένας τον άλλο μόνο την ημέρα του γάμου τους!

eogrieo2

Ακραίο ριάλιτι, ακραίες και οι αντιδράσεις, μιας και οι εκπλήξεις δεν λείπουν. Μόνο που αυτός ο γαμπρός όταν είδε τη νυφούλα του γύρισε και είπε «ω, σκ…ά», την ίδια ώρα που εκείνη εξομολογήθηκε στην κάμερα μετά το μυστήριο: «Μοιάζει αυθεντικός. Μου αρέσει. Αυτό μπορεί να δουλέψει. Οι προσδοκίες μου επαληθεύτηκαν και με το παραπάνω. Ως την αιωνιότητα λοιπόν και ακόμα πιο πέρα»!

Ο Sean δεν ήταν βέβαια και τόσο ενθουσιασμένος, όπως βλέπουμε στην κωμικοτραγική αντίδρασή του και τη βαθιά ανάσα που παίρνει όταν την αντικρίζει για πρώτη φορά. Έτσι είναι όμως όταν αποφασίζεις να παντρευτείς έναν ολότελα ξένο με το συνοικέσιο να σου το κάνει η τηλεόραση.

eogrieo4

Ο 38χρονος από την Αδελαΐδα δεν έκρυψε μετά τον γάμο τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας κάπως αδιάφορα ότι δεν διέκρινε αυτή τη «σπίθα» ανάμεσά τους! Ας πρόσεχε…

Πηγή: newsbeast.gr