Για αυτό τα σακουλάκια με τα πατατάκια είναι μισοάδεια

Για αυτό τα σακουλάκια με τα πατατάκια είναι μισοάδεια

Είναι από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας. Ανοίγουμε ένα σακουλάκι πατατάκια γεμάτοι λαχτάρα για το περιεχόμενο και… Τίποτα. Η απόλυτη ξενέρα. Το σακουλάκι είναι μισογεμάτο… ή μισοάδειο… Όπως το πάρει ο καθένας. Πάντως δεν είναι γεμάτο.

Στη συνέχεια η ίδια σκέψη: «Μα καλά πόσο θα τους κόστιζε να βάλουν λίγα ακόμα πατατάκια μέσα στο σακουλάκι; Τσιγκούνηδες!»

Γιαυτό είμαστε εμείς εδώ. Όχι, όχι για να σου γεμίσουμε λίγο παραπάνω τη σακούλα με πατατάκια, αλλά για να σου εξηγήσουμε τους λόγους. Ναι δεν είναι ένας, είναι δύο.

Πρώτον, ο κενός χώρος υπάρχει ως προστατευτικό για τα πατατάκια σας. Άλλωστε το ταξίδι από την εγκατάσταση παραγωγής ως το σούπερ μάρκετ, ή το περίπτερο της γειτονιάς σας μπορεί να είναι αρκετά ανώμαλο! Αν δεν υπήρχε το κενό αυτό, τα πατατάκια σας θα έφταναν έφταναν στα χέρια σας σαν ψίχουλα ψωμιού.

Ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός λόγος, ότι το κενό αυτό είναι γεμάτο συντηρητικό αέριο. Το συστατικό αυτό είναι το άζωτο, σε μορφή αερίου. Αυτό χρειάζεται ώστε να είναι τα πατατάκια τραγανά όταν φτάνουν σε εσάς. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτό που θα έτρωγε ο καταναλωτής θα ήταν μπαγιάτικο και χαλασμένο. Ποιος θα το ήθελε αυτό άραγε;

Ξέρουμε, αυτή η είδηση δεν θα σας κάνει να ξενερώνετε λιγότερο κάθε φορά που ανοίγετε το σακουλάκι, όμως τουλάχιστον θα ξέρετε ποιον να κατηγορήσετε!

Πηγή: in.gr